У нас вы можете посмотреть бесплатно 班兰小松糕食谱 | 做法零失败 又香又好吃 | Pandan Puteri Ayu Cakes Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
班兰小松糕,做法简单零失败的食谱。天然的班兰颜色,柔软蓬松又香又好吃。 Pandan Puteri Ayu Cakes easy recipe made with zero failure. The natural pandan colour is fragrant and the cake is soft, fluffy and delicious. ➡️ 材料 Ingredients: 3粒 鸡蛋 3 Eggs (medium size) 90克 细砂糖 90g Caster sugar 120毫升 班兰汁120ml Pandan juice 40克 玉米油 40g Corn oil 150克 自发面粉 150g Self raising flour 1/2茶匙 泡打粉 1/2 tsp Baking powder ——————————————————— Bonus Recipe: 蒸班兰粘米粉蛋糕 Steamed Pandan Rice Cake ➡️ 材料 Ingredients: 5个 蛋黄 5 Egg yolks (grade A) 140克 粘米粉 140g Rice flour 50毫升 牛奶 50ml Milk 20毫升 油 20ml Oil 20毫升 班兰汁 20ml Pandan juice 5个 蛋白 5 Egg whites (grade A) 70克 糖 70g Sugar 几滴白醋 Few drops of white vinegar 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech