Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 班兰小松糕食谱 | 做法零失败 又香又好吃 | Pandan Puteri Ayu Cakes Recipe в хорошем качестве

班兰小松糕食谱 | 做法零失败 又香又好吃 | Pandan Puteri Ayu Cakes Recipe 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



班兰小松糕食谱 | 做法零失败 又香又好吃 | Pandan Puteri Ayu Cakes Recipe

班兰小松糕,做法简单零失败的食谱。天然的班兰颜色,柔软蓬松又香又好吃。 Pandan Puteri Ayu Cakes easy recipe made with zero failure. The natural pandan colour is fragrant and the cake is soft, fluffy and delicious. ➡️ 材料 Ingredients: 3粒 鸡蛋 3 Eggs (medium size) 90克 细砂糖 90g Caster sugar 120毫升 班兰汁120ml Pandan juice 40克 玉米油 40g Corn oil 150克 自发面粉 150g Self raising flour 1/2茶匙 泡打粉 1/2 tsp Baking powder ——————————————————— Bonus Recipe: 蒸班兰粘米粉蛋糕 Steamed Pandan Rice Cake ➡️ 材料 Ingredients: 5个 蛋黄 5 Egg yolks (grade A) 140克 粘米粉 140g Rice flour 50毫升 牛奶 50ml Milk 20毫升 油 20ml Oil 20毫升 班兰汁 20ml Pandan juice 5个 蛋白 5 Egg whites (grade A) 70克 糖 70g Sugar 几滴白醋 Few drops of white vinegar 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos!    / @travelfoodtech  

Comments