У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Soft & Chewy Taro Cream Mochi (Easy Dessert Recipe) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make the softest, chewiest Taro Cream Mochi (Snowy Daifuku) right at home! This Taro Cream Mochi recipe features a pillowy-soft mochi skin, filled with light, fluffy whipped cream and a rich, smooth homemade taro paste. It's the perfect dreamy Asian dessert! In this video, I'll guide you step-by-step to make this popular dessert. It's easier than you think and so delicious. 👇 INGREDIENTS 👇 Taro Paste: Taro 150g Heavy Cream 55g Sugar 10g Purple Sweet Potato Powder 2g Butter (Unsalted) 13g --------------------------------- Mochi Skin: Glutinous Rice Flour 75g Cornstarch 25g Sugar 25g Milk 130g Butter 15g --------------------------------- 🧁chilling🧁: cream cheese 50g heavy cream 100g sugar 20g Thanks for watching! If you enjoyed this video, please give it a thumbs up 👍, subscribe, and hit the bell icon 🔔 so you don't miss any new recipes! Let me know in the comments if you love taro! #TaroMochi #SnowyDaifuku #MochiRecipe #TaroDessert #AsianDessert #芋泥雪媚娘 #Recipe