У нас вы можете посмотреть бесплатно Ku Lo Kai (kip) zoals bij de Chinees / (Dutch) Chinese restaurant Ku Lo Kai (chicken) / или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
= English version below = *Recept (2 personen): tl = theelepel el = eetlepel *Beslag: Bloem - 150 gr Maïzena - 50 gr Bakpoeder - 8 gr Zout - 1/4 tl Ei - 1 stuk Baking soda - 1/2 tl Azijn - 1 tl Water - 150 ml Olie - 2 el *Marinade voor kipfilet: Kipfilet - 250 gr Zout - 1/4 tl Suiker - snufje Kippenbouillonpoeder - 1/2 tl Witte peper - snufje Lichte sojasaus - 2 tl Shaohsing wijn - 1 tl Sesamolie - 1 tl Maïzena - 1 tl *Zoetzure saus: Fruitcocktail siroop - 1 blik / 227gr Tomaten ketchup - 5 el Bruine suiker - 2 tl Worcechestershire saus - 1 tl Witte azijn - 1 tl Citroensap - 25 ml Water - 60 ml *Andere/extra ingrediënten voor de zoetzure saus: Ui -25 gr Gember - 3 gr Knoflook - 1 teen Maizena-mix - 1/2 tl Maïzena+2 el water ================================================================================ *Recipe (2 persons): tsp = teaspoon tbsp = tablespoon *Batter: All-purpose flour - 150 gr Cornstarch - 50 gr Baking powder - 8 gr Salt - 1/4 tsp Egg - 1 piece Baking soda - 1/2 tsp White vinegar - 1 tsp Water - 150 ml Oil - 2 tbsp *Marinade for chicken breast: Chicken breast - 250 gr Salt - 1/4 tsp Sugar - a pinch Chicken stock powder - 1/2 tsp White pepper - a pinch Light soy sauce - 2 tsp Shaohsing wine - 1 tsp Sesame oil - 1 tsp Cornstarch - 1 tsp *Sweet-sour sauce: Fruit cocktail syrup - 1 can / 227gr Tomato ketchup - 5 tbsp Brown sugar - 2 tsp Worcechestershire sauce - 1 tsp Vinegar - 1 tsp Lemon juice - 25 ml Water - 60 ml *Other/extra ingredients for the sweet-sour sauce: Onion -25 gr Ginger - 3 gr Garlic - 1 clove Cornstarch-slurry - 1/2 tsp cornstarch + 2 tbsp water