У нас вы можете посмотреть бесплатно Steamed Tapioca Cake (蒸木薯糕) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients 1 kg Tapioca (peeled skin, grated) 150 gm Sugar 200 ml Coconut Milk 80 ml Pandan Juice (5 pandan leaves, cut and blend with 150 ml water and strain) ¼ tsp Salt Methods: 1) Add sugar to grated tapioca, mix well. 2) Add pandan juice and coconut milk. Combine well. 3) Pour the mixture into a steam tray, flatten the mixture. 4) Bring water to a boil, steam it for 40 minutes over medium high heat. 5) Remove the tapioca cake and let it cool completely before cutting. 材料: 1 公斤 木薯(去皮,刨丝) 150 克 幼糖 200 毫升 椰奶 80 毫升 班斓汁(5片班斓叶,剪小段,以150毫升搅拌,过滤) ¼ 茶匙盐 做法 : 1)将幼糖和木薯丝,混合均匀。 2)放入斑斓汁和椰奶,拌匀。 3)把混合料倒入蒸盘,铺匀。 4)煮滚一锅水,以中火蒸40分钟。 5)熄火,取出木薯糕。待完全冷却后,切片享用。 Thank you for watching. 感谢您的观看. Music Credits: No. 9 Esther's Waltz - YouTube Library