У нас вы можете посмотреть бесплатно Fluffiest Cream Cheese Bun, super easy recipe and ready in minutes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
SUBSCRIBE ME : https://rb.gy/9anbpw ❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don’t want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as below. ❤️ Today I will share with you a super explosive risen and fluffy cream cheese bun. The bun made by direct method with fresh yeast can be stored for 2-3 days and are still very soft. Perfect as a breakfast for the whole family. 🍞INGREDIENTS Bakers flour 270g Fresh yeast 12g Caster sugar 35g Egg 45g Milk 125±g Salt 3g Cream cheese 60g ☘️Dust with flour ☘️** Preheat oven to 170C/340F ** Bake at 170C/340F for 18~20 mins ----------------------------------------------------------------------------------- Lisa’s Kitchen Facebook : / lisaskitchenette Lisa’s Kitchen Ins : / lisaskitchen_sydney ----------------------------------------------------------------------------------- 订阅请点击 :https://rb.gy/9anbpw ❤️如果您喜欢我的视频,请点赞👍并分享给您的朋友们。 并请订阅及按下小铃铛,收到最新更新的通知。 谢谢您的订阅和支持。 如果您想和我们分享您的作品,请上传照片到我的Facebook. ❤️ 这款爆发力超强,超级松软的奶酪面包,用了鲜酵母和直接法制作存放2-3天也不会变硬,十分适合作为全家的早餐。 #bread #cheesebun #奶酪面包 #面包 #萨姐的南腔北调 🍞原料 高筋面粉270克 鲜酵母 12克 细砂糖 35克 全蛋液 45克 牛奶 125±克 盐 3克 奶油奶酪 60克 ☘️表面撒上面粉 ☘️** 预热烤箱170C/340F **170C/340F烘烤18~20分钟 ------------------------------------------------------------------------------------ 萨姐的南腔北调 FB : / lisaskitchenette 萨姐的南腔北调 Ins : / lisaskitchen_sydney ------------------------------------------------------------------------------------