У нас вы можете посмотреть бесплатно Porotos Granados a chilean squash stew или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today's recipe is a version (well mine anyway) of Porotos Granados a chilean squash stew Don't be put off that it is vegetarian it is realy tasty, and, as with most stews, it tastes better reheated the next day. Serve with some good bread. But it must be said i'm not sure if this is anything like the Porotos Granados eated in Chilie as i've never been there but it's a great veggie stew all the same. Why not give it a go. A list of ingredients you need to cook the dish is list below. Sty safe and we'll hopefully see you on the next video. Ingredients 2 tbsp olive oil 1 onion (chopped) 2 cloves garlic (chopped) 1 tsp sweet smoked paprika 1 tsp dried oregano 1 tin cannellini beans (drained) 450g squash (any type cubed) 1 bay leaf 500ml stock 100g green beans (cut in 2cm pieces) 100g frozen sweetcorn salt and pepper to taste