• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter скачать в хорошем качестве

I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



I Learnt How to Make The Most Important Tibetan Snack in a Nomadic Family: Yogurt Cheese, and Butter

Butter is one of the essential things in the life of Tibetans. No matter we are young or old, no matter we live in the city or are ordinary shepherds, we Tibetans could not live without yak butter. https://www.tibettravel.org/ In our daily life, when we drink tea, we need butter to make the butter tea; when we eat food, like tsamba, we also need butter. The yak butter is not just a food to us, it is also a very important item in Tibetan monasteries. During many religious festivals and big ceremonies, we also need butter. Today’s video will show you how the Tibetan nomads use traditional methods to make butter, as well as cheese and yogurt. Starting from making yak butter, we first need to pour boiled yak milk into a special wooden container with a long-handled piston, which can move up and down freely in the barrel. Then we need to shake it, just stir it up and down, thousands of times. Once there were lots of bubbles from the milk, we need to check whether the butter comes out from the milk or not. It took about 3 to 4 hours to get the butter completely come out from the liquid milk. Then we took the butter from the container, squeezed the milk from the butter, and put the butter into water. Once all the butter had been collected, we kept patting the butter cube to squeeze out the water from the butter so that it could keep for longer. After getting the butter, we cooked the rest of the milk for 4 to 5 hours to get cheese from the remaining milk. In Tibetan, we call the remaining milk “Dhara”. While cooking the Dhara, we need to keep stirring it to avoid the remaining stick to the pot. After 4 hours, when the water was taken off, it came to the cheese. Next, we need to put the cooked cheese into the bag to squeeze the water from it. Then, we just dried up the cheese under the sunshine till it is completely dry. All the cheese must be well split for better dry. We also visited another nomadic family for homemade Tibetan butter tea and yak yogurt. To make the butter tea, the hostess first prepared the boiled fresh milk. After putting the butter inside the wooden container (a little bit thinner than the barrel for making the butter), she also added milk and boiled tea into it. By stirring constantly, we finally got the delicious yak butter tea. To make the Tibetan yogurt, the hostess just mixed the fresh milk with the last yogurt and shook it well. Then, she used clothes to wrap the container and left it in the warm condition for around 4 hours to get the yogurt. All of the dairy products we introduced today, which were made with simple tools and steps, are essential to us. They are treasures given to us by nature and time. If you have the opportunity to visit Tibet, welcome to taste these delicious dairy products with me. If you enjoy our videos "I learned how to make the most important Tibetan snack in a nomadic family: yogurt, cheese and butter" then hit the like button, share with your friends who want to watch the tour and travel video, and subscribe to my channel to get another video. Subscribe to my channel: https://bit.ly/2UzibQD Website: https://www.tibettravel.org/ Follow us on: Facebook:   / tibetvista   Instagram: https://www.instagram.com/tibettravel... #butter #cheese #tibet #yogurt

Comments
  • Основные продукты питания Тибета: время сбора урожая ячменя; как собирать урожай в высокогорье? П... 4 года назад
    Основные продукты питания Тибета: время сбора урожая ячменя; как собирать урожай в высокогорье? П...
    Опубликовано: 4 года назад
  • 【川藏日记四】Today, I Visited a Typical Polyandry Family; 今天我有幸碰到了非常幸福的西藏一妻多夫家庭,非常羡慕他们的美好生活。 4 года назад
    【川藏日记四】Today, I Visited a Typical Polyandry Family; 今天我有幸碰到了非常幸福的西藏一妻多夫家庭,非常羡慕他们的美好生活。
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ликвидирован глава Генштаба / Мощные взрывы в столице 3 часа назад
    Ликвидирован глава Генштаба / Мощные взрывы в столице
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Dahi Jamane Ka Sahi Tarika  | Commercial Recipe | How To Make Yogurt 2 года назад
    Dahi Jamane Ka Sahi Tarika | Commercial Recipe | How To Make Yogurt
    Опубликовано: 2 года назад
  • Традиционное Домашнее Сливочное Масло: Из Свежего Цельного Молока 1 год назад
    Традиционное Домашнее Сливочное Масло: Из Свежего Цельного Молока
    Опубликовано: 1 год назад
  • 【川藏日记三】丹巴到康定:藏族小伙找了整整一天,没找到丹巴最美的姑娘,但找到了最美的丈母娘 I Found the Most Beautiful Village Girl in Danba. 4 года назад
    【川藏日记三】丹巴到康定:藏族小伙找了整整一天,没找到丹巴最美的姑娘,但找到了最美的丈母娘 I Found the Most Beautiful Village Girl in Danba.
    Опубликовано: 4 года назад
  • 遊牧民のゲルでチーズ作り見学! 3 года назад
    遊牧民のゲルでチーズ作り見学!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Несговорчивый но говорливый рыжий в тихом месте 2 месяца назад
    Несговорчивый но говорливый рыжий в тихом месте
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Living in the Isolated Himalayan Village without Phone/TV; Are They Lonely? Live a Simple Life 4 года назад
    Living in the Isolated Himalayan Village without Phone/TV; Are They Lonely? Live a Simple Life
    Опубликовано: 4 года назад
  • How Pretty Himalayan Women Cook? What She Cook for Me? Natural Food with Great View, This is Life 4 года назад
    How Pretty Himalayan Women Cook? What She Cook for Me? Natural Food with Great View, This is Life
    Опубликовано: 4 года назад
  • Индия. БЕЗУМНАЯ грязь, антисанитария и хаос. Не верю глазам 1 день назад
    Индия. БЕЗУМНАЯ грязь, антисанитария и хаос. Не верю глазам
    Опубликовано: 1 день назад
  • Tibetan Amdo khapse for my simple derkha/simple derkha 1 год назад
    Tibetan Amdo khapse for my simple derkha/simple derkha
    Опубликовано: 1 год назад
  • ⚡️ Предложение Запада Путину || Зеленского призвали уйти? 3 часа назад
    ⚡️ Предложение Запада Путину || Зеленского призвали уйти?
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Nomadic Life: Making Local Butter and Cooking Stuffed Trout with Tandoor Bread 4 дня назад
    Nomadic Life: Making Local Butter and Cooking Stuffed Trout with Tandoor Bread
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Most Original Rural Life in Tibet: I Ask Myself If I Could Live this Life or Not? (full documentary) 3 года назад
    Most Original Rural Life in Tibet: I Ask Myself If I Could Live this Life or Not? (full documentary)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Обычный день монашеских дебатов в монастыре Сера: выполнение коры, кормление собак и новые знаком... 3 года назад
    Обычный день монашеских дебатов в монастыре Сера: выполнение коры, кормление собак и новые знаком...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ngarchur - Tibetan Sweet Dried Cheese for Losar 3 года назад
    Ngarchur - Tibetan Sweet Dried Cheese for Losar
    Опубликовано: 3 года назад
  • Внутри Самого Дорогого Дворца в Мире за $5.000.000.000 | Букингемский Дворец 3 недели назад
    Внутри Самого Дорогого Дворца в Мире за $5.000.000.000 | Букингемский Дворец
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food 7 дней назад
    Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food
    Опубликовано: 7 дней назад
  • ⚡Утренний выпуск новостей 24.11.25 3 часа назад
    ⚡Утренний выпуск новостей 24.11.25
    Опубликовано: 3 часа назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5