У нас вы можете посмотреть бесплатно Bešamel omaka. Kako jo pripravit in s čim jo nadgradit? 4K или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bešamel omaka je klasična francoska bela omaka. Je zelo vsestranska zadeva. Lahko ga en, dva, tri nadgradimo v sirno omako. Meni je recimo super z gorgonzolo ali brijem. Bešamel omako uporabimo pri lazanjah, musakah, pečenih zelenjavnih in mesnih jedeh. Pa tudi za makarone je super. Pri pripravi je pomembno, da moko dovolj prepražimo na maslu. S tem se znebimo mokastega okusa v omaki. Paziti moramo tudi, da omake ne prismodimo in pa, da je popolnoma brez grudic. Sestavine: Pol litra mleka 30 g moke 30 g masla Sol Mleti muškatni orešček Beli poper Cel recept na: https://www.sketa.si/besamel-omaka/ #recept #nasvet #bešamel