У нас вы можете посмотреть бесплатно Tomato & Egg Stir Fry|蕃茄炒雞蛋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【English Subtitles】 This recipe is a simple and delicious Chinese dish often served with rice. The sweet, juicy tomatoes pair wonderfully with soft, fluffy scrambled eggs, making this dish both comforting and flavorful. Here's how you can make it : If you enjoy this recipe, please consider subscribing and sharing my channel. Your support would mean a lot to me. 👉 / @chicreativework Ingredients: • 3 large eggs • 2 medium-sized tomatoes, diced • 2 tbsp vegetable oil (or any cooking oil) • 1 tsp soy sauce (optional, for seasoning) • 1 tsp sugar (optional, to balance the acidity of the tomatoes) • 1 tsp salt • 1 tsp white pepper powder • 2 cloves garlic, minced • 1 green onion, chopped 食材: • 3個大雞蛋 • 2 個中等大小的蕃茄 (西紅柿),切丁 • 2 大匙 植物油(或任何食用油) • 1茶匙醬油(可選,用於調味) • 1茶匙糖(可選,以平衡蕃茄的酸度) • 1茶匙鹽 • 1茶匙白胡椒粉 • 2 瓣大蒜,切碎 • 1 根蔥,切碎 0:30 Start to prepare ingredients: tomatoes 1:32 Chop a green onion into small pieces 1:49 Minced the garlic 2:03 Whisk eggs 2:13 Stir Fry eggs 2:31 Cook the minced garlic 2:41 Sauté tomatoes for 3-4 minutes until they soften and juicy. 2:51 Add sauces 3:12 Place the scrambled eggs back to the pan 3:21 Serve immediately with rice and garnish with green onions if desired.