У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegan Potato Gratin With a Crispy Crust – Creamy and Easy! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Discover this delicious recipe for a vegan potato gratin with a crispy crust! This simple and creamy potato casserole recipe is perfect for anyone who loves plant-based cooking. 🌿 The most beautiful kitchen utensils that nature has to offer 💖👉 https://kitchen-by-nature.com/ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🥐 Baker's Set: https://kitchen-by-nature.com/product... 👩🍳 Cook's Set: https://kitchen-by-nature.com/product... 🍃 Natural Cutting Board: https://kitchen-by-nature.com/product... 📋 INGREDIENTS: For the gratin: • 800 g (1 ¾ lbs) waxy potatoes • 1 onion, finely diced • 2 Garlic cloves, crushed • 300 ml (1 1/4 cups) plant-based cream (e.g., oat or soy cream) • 100 ml (1/3 cup + 1 tbsp) plant-based milk • 1 tbsp nutritional yeast (optional for cheesy flavor) • 1 tsp mustard • 1 tsp paprika • 1/2 tsp nutmeg • Salt & pepper to taste • 1 tbsp olive oil For the crispy crust: • 3 tbsp breadcrumbs or ground almonds • 2 tbsp nutritional yeast • 1 tbsp olive oil Bake in a preheated oven at 180°C/356°F (top/bottom heat) for about 40-60 minutes, until the crust is golden brown. With love, Anna 🤗 #VeganPotatoGratin #VeganPotatoCasserole #VeganRecipes #PotatoDishes #PlantBasedKitchen