У нас вы можете посмотреть бесплатно 香菇瑶柱蘿蔔湯米粉 - HK Saladmaster 煮好餸 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
香菇瑶柱蘿蔔湯米粉 材料: 1. 鮮菇4粒 2. 蘿蔔200 g 3. 小瑤柱2湯匙 4. 米粉1 個 5. 蝦米2湯匙 調味料: 1. 雞湯250ml 2. 水250 ml 3. 麻油1 湯匙 4. 砂糖1茶匙 做法: 1. 蘿蔔去皮切片、鮮菇對半切 2. 冷鑊落油燒熱,爆香瑤柱、蝦米, 3. 加入香菇和蘿蔔翻炒 4. 加入調味料,煮滾 5. 加入米粉煮2分鐘即成 Dry Shrimp, Mushroom, Radish Rice Noodles Ingredients 1. Fresh mushrooms 4 2. Radish 200 g 3. Dry scallop 3 pcs 4. Rice noodles 150 g 5. Dry Shrimp 60 grams Seasonings: 1. Chicken Stock 250 ml 2. Water 250 ml 3. Sesame oil 1 tbsp 4. Sugar 1 tsp Practice 1. Peel the radish and cut it into medium-sized pieces. Mushroom half cut. 2. Heat the oil in wok. sautéed the scallop and dried shrimps. 3. Add in shiitake mushrooms and radish, stir fry. 4. Add in all seasonings and bring to boil. 5. Add in rice noodle and cook for 2mins. Serve. Saladmaster HK 香港沙朗大師-鼓勵世界,烹飪更多 想知點樣無油,無鹽,無水煮食都可以保持食物營養,味道,口感? 上我地既網址了解下啦! http://saladmaster.com.hk Like我地Offical Facebook Page 取得食譜: / saladmasterhk Copyright © 2017 by Saladmaster HK Ltd. This video is subject to copyright owned by Saladmaster HK Ltd. Any reproduction or republication of all or part of this video is expressly prohibited, unless Saladmaster HK Ltd has explicitly granted its prior written consent All other rights reserved.