У нас вы можете посмотреть бесплатно Home Made Candy || Multi Nut Brittle или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS AND INSTRUCTIONS 1 1/2 CUP SUGAR 1 CUP WATER 1 CUP LIGHT CORN SYRUP 12 0Z. PREMIUM MIXED NUTS 3 TBS. BUTTER 1 TSP. VANILLA 1 1/2 TSPS. BAKING SODA GENEROUSLY BUTTER A COOKIE SHEET. IN A LARGE SAUCEPAN OVER HIGH HEAT,COOK SUGAR,WATER AND CORN SYRUP UNTIL MIXTURE REACHES 280 DEGREES ON A CANDY THERMOMETER,STIRRING OCCASIONALLY. SLOWLY ADD NUTS AND COOK,STIRRING UNTIL TEMP. REACHES 300(TEMPERATURE WILL REDUCE AT FIRST BECAUSE THE NUTS ARE COOLER THAN THE MIXTURE.) TURN OFF HEAT AND CAREFULLY. ADD BUTTER AND VANILLA UNTIL BLENDED. ADD BAKING SODA AND STIR VIGOROUSLY BUT CAUTIOUSLY. POUR MIXTURE ONTO PREPARED COOKIE SHEET AND SPREAD AS THIN AS POSSIBLE. COOL COMPLETELY AND BREAK INTO PIECES. ENJOY! ~-~~-~~~-~~-~ Please watch: "Lattice Crust (Blueberry Pie): Nana's Cookery Tips & Tricks" ➨ • Lattice Pie Crust Blueberry Pie || Nana's ... ~-~~-~~~-~~-~