У нас вы можете посмотреть бесплатно Happy birthday! An easy way to make miyeokguk (seaweed soup)! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#PaikJongWon #SeaweedSoup #Homemade It’s not difficult to make a seaweed soup! Miyeokguk (seaweed soup) is easy to make at home! Make it for your family and friends on their birthday ================================ Beef and seaweed soup [Ingredients] Beef (plate) 1/2 cup (100g) Cut seaweed 1/3 cup (10g) Sesame oil 2 tbsp (14g) Soup soy sauce 3 tbsp (30g) Water 7 cups (1.3L) Minced garlic 2/3 tbsp (10g) Fermented anchovy sauce 1 & 1/2 tbsp (15g) [Directions] 1. Soak cut seaweed in water beforehand. 2. Add sesame oil to a pan and stir-fry the beef meat over medium heat. 3. When the meat is cooked, add the soaked seaweed and stir-fry together. 4. Add soup soy sauce to the stir-fried seaweed and continue frying. Then add water. 5. When it starts to boil, add minced garlic and continue cooking. 6. Lastly, season with fermented anchovy sauce.