У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cook The Light, Silky, and Umami Salted Yolk Tofu | 蛋黄豆腐 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Silky and umami experience like no other, this is a quick 20-minute recipe that goes perfectly over white rice. If crabs are in season, use meat and roe picked from a crab instead! Make sure to use high-quality soft tofu from a Chinese producer. This is a dish from Huaiyang cuisine (淮扬菜), but I am from the North East of China. This recipe is recreated from the memory of a small restaurant near my home in Shen Yang, which means this is likely not authentic. Don't worry, though, because regardless of its origin, this is a truly delicious recipe! More Umami: / umami.complex