У нас вы можете посмотреть бесплатно New sensation! German sauerkraut with a Japanese twist. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I pickled sauerkraut in Japanese style. And I also made a dish with the Japanese style sauerkraut. It has indescribable taste by lactic acid fermentation. Contents of video Opening(0:00) Making Japanese-style sauerkraut (0:32) About lactic acid fermentation(3:38) After 14 days of pickling (4:37) Tasting Japanese sauerkraut (5:29) Making Japanese choucroute (6:39) Tasting Japanese choucroute (7:12) Ingredients for Japanese style sauerkraut Any amount of cabbage Salt 2% of cabbage weight A pinch of chili pepper A pinch of kombu (kelp) Ingredients for Japanese style choucroute (for 1 person) 150 ml dashi soup 100 g sliced pork belly A few sprigs of green onion A few slices of shiitake mushroom A few slices of carrot About 100g Japanese sauerkraut I update my videos about once a week. Please subscribe to our channel → https://bit.ly/3gXVVbC (Blog) Otokonakamura's Fun Everyday →https://otokonakamura.com/en/ (Twitter) → / otokonakamura0 (Instagram) → / otokonakamura #japanese #cooking #kyoto #tukemono