• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

French bread Danielle Forestier 2 скачать в хорошем качестве

French bread Danielle Forestier 2 14 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
French bread  Danielle Forestier 2
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: French bread Danielle Forestier 2 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно French bread Danielle Forestier 2 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон French bread Danielle Forestier 2 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



French bread Danielle Forestier 2

French bread - Danielle Forestier 法國麵包 French Baguette Danielle Forestier IMAGE Ingredients for 3 to 4 Loaves or 2 Boules: 5 cups bread flour 2 cups cool water (about 78 F) One .6-ounce cube compressed (fresh) yeast 2 1/2 teaspoons salt Mound flour on a smooth work surface and make a well in the center. A little at a time, pour water into the well. Use fingertips to draw in flour closest to water. Work in increasingly larger circles, adding water and drawing in flour to form a medium-soft dough. Pull dough toward you with a dough scraper. Smear small pieces of dough across the work surface away from you with the heel of your hand. Work through all the dough in this way. Put dough on a floured board, cover with a towel, and let rest 15 minutes. Flatten dough into a disk and crumble yeast over it; fold dough over on itself to mix in yeast. Repeat flattening and folding until yeast is fully incorporated. Sprinkle on salt and knead for 15 minutes, using flour as necessary, until smooth and elastic. Grab dough at one end and lift shoulder-high. Slam it onto work surface and roll dough over on itself. Give dough a quarter turn, grab at one end, and repeat slamming, rolling, and turning motion for 10 to 15 minutes, using flour as necessary, until the dough is smooth and elastic. Form into a tight ball and let rest, covered with a floured towel, for 15 minutes. Turn dough over and flatten slightly. Grab dough on either side and stretch it out; fold stretched ends back to the center. Repeat with top and bottom. Work into a tight ball and put onto a floured baker's peel or floured work surface, cover with a floured towel, and let rise in a warm place until nearly doubled. Turn dough out onto work surface and punch down. Divide into thirds or quarters (or halves, for boules; see below). Form into balls, cover lightly, and let rest 5 minutes. Rub flour into a large cotton towel and lay on a board or peel. Make a standing pleat at a short end of the towel and set aside. To form batards, turn dough smooth side down and flatten it. Lift dough, fold into thirds, and flatten into an even rectangle. Roll and flatten two more times. Dust hands, dough, and board with flour as necessary. Put dough seam side up on work surface and mark the midpoint with a groove. Lift top edge of dough and fold it two thirds of the way down. Seal the seam with the heel of your hand. Lift, fold, and seal again. Fold top edge down to bottom edge and seal the seam. Scrape work surface and, working with one piece of dough at a time, turn the dough seam side down, cup right hand over center of dough, and place cupped left hand over right. Start rolling dough back and forth along counter, widening the space between hands as dough extends; keep hands cupped and fingertips and heels of hands touching the counter. Push dough forward with heels of hands and pull it back with fingertips. When it is about 14 inches long, press down on ends to taper them. Lift shaped dough, seam side up, onto floured towel and pull a pleat of towel up to cradle it. When pieces are shaped, fold end of towel over loaves and let rest 2 hours, or until dough has risen and barely springs back when poked. Position rack in lower third of oven and line with a baking tile. Place a cast-iron skillet on oven bottom. Preheat oven to 425 F. Flour a baker's peel. Toss 1/2 cup water into skillet and immediately close oven door. Flip one batard onto the peel and slash 3 diagonal cuts in the top. Transfer immediately to the oven. Slash and transfer the other two batards as fast as possible. Bake 20 to 25 minutes, until brown and an internal temperature of 200 F. Cool loaves at least 20 minutes before cutting. To form a boule, fold dough over on itself a few times on an unfloured work surface. Work dough between hands and surface to form a smooth ball. Line a colander with a floured towel and place dough inside. Let it rise in the colander 2 hours. Position rack in lower third of oven and line with a baking tile. Place a cast-iron skillet on oven bottom. Preheat oven to 425 F. Flour a baker's peel. Toss 1/2 cup water into skillet and immediately close oven door. Roll the boule onto the floured peel and transfer to the oven. Bake 25 minutes or until brown and an internal temperature of 200 F. Cool at least 20 minutes before cutting.

Comments
  • Формование и выпечка ремесленных багетов 8 лет назад
    Формование и выпечка ремесленных багетов
    Опубликовано: 8 лет назад
  • French bread  Danielle Forestier 1 14 лет назад
    French bread Danielle Forestier 1
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Удивите своих гостей на Рождество! Праздничное блюдо всего за 10 минут! 3 недели назад
    Удивите своих гостей на Рождество! Праздничное блюдо всего за 10 минут!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 4. Shaping 14 лет назад
    4. Shaping
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Brioche Dough -  Nancy Silverton 1 14 лет назад
    Brioche Dough - Nancy Silverton 1
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Day 2. True Village Lifestyle Documentary | Traditional Farming, Livestock, and Pure Living 4 дня назад
    Day 2. True Village Lifestyle Documentary | Traditional Farming, Livestock, and Pure Living
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How to make French Baguettes at home 9 лет назад
    How to make French Baguettes at home
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Baguette Shaping with Ciril Hitz 16 лет назад
    Baguette Shaping with Ciril Hitz
    Опубликовано: 16 лет назад
  • Cooking up Christmas in the 1820s |History| No Talking Cozy Cooking & Sewing 10 часов назад
    Cooking up Christmas in the 1820s |History| No Talking Cozy Cooking & Sewing
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Scone -  Cunningham 14 лет назад
    Scone - Cunningham
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Rustic bread, Focaccia,Olive Bread - Nancy Silverton 1 14 лет назад
    Rustic bread, Focaccia,Olive Bread - Nancy Silverton 1
    Опубликовано: 14 лет назад
  • 🎄Традиционное рождественское блюдо! Свиные ребрышки в одной кастрюли! Просто восхитительно! 8 дней назад
    🎄Традиционное рождественское блюдо! Свиные ребрышки в одной кастрюли! Просто восхитительно!
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео! 3 недели назад
    Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Richard Bertinet's White Bread Masterclass | Waitrose 12 лет назад
    Richard Bertinet's White Bread Masterclass | Waitrose
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Marvelous Genoise Miniatures - Flo Braker 1 14 лет назад
    Marvelous Genoise Miniatures - Flo Braker 1
    Опубликовано: 14 лет назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 85-Year-Old Grandmother's Traditional Life & Secret Family Recipe in Remote Mountains 7 дней назад
    85-Year-Old Grandmother's Traditional Life & Secret Family Recipe in Remote Mountains
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Proper scoring of a baguette 14 лет назад
    Proper scoring of a baguette
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Baguette with a 80% hydration dough - weekendbakery.com 15 лет назад
    Baguette with a 80% hydration dough - weekendbakery.com
    Опубликовано: 15 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5