У нас вы можете посмотреть бесплатно 金針雲耳蒸滑雞 Steamed Chicken With Dried Lily Bud And Cloud Ear Fungus или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 雞 1 隻 金針15 克 雲耳 15 克 薑 1 塊 紅蔥頭 2 粒 蒜頭 2 粒 生抽 1 茶匙 鹽 1 茶匙 蠔油 1 茶匙 糖 2 茶匙 紹酒 1 湯匙 胡椒粉 少許 生粉/澱粉 1 湯匙 油 1 湯匙 🟢做法: 1️⃣ 金針和雲耳泡軟,洗淨後瀝乾水份。 2️⃣ 雞肉去骨(不去骨也可以)切件,加入紅蔥頭、薑絲、蒜蓉,生抽、鹽、蠔油、糖、紹酒、胡椒粉拌勻,再加入生粉和油拌勻,醃半小時。 3️⃣ 把金針和雲耳加少許油和鹽拌勻,再與雞肉拌勻,後放入蒸盤。 4️⃣ 大火蒸 15 分鐘(如雞肉沒有重疊蒸 12 分鐘)。 5️⃣ 蒸好後撒上蔥花即可享用。 🟢Ingredients: Chicken - 1 whole Dried Lily Bud - 15g Black Fungus (Cloud Ear Mushroom) - 15g Ginger - 1 piece Shallots - 2 bulbs Garlic - 2 cloves Light Soy Sauce - 1 teaspoon Salt - 1 teaspoon Oyster Sauce - 1 teaspoon Sugar - 2 teaspoons Shaoxing Wine - 1 tablespoon White Pepper Powder - a pinch Cornstarch - 1 tablespoon Oil - 1 tablespoon 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Soak the dried lily bud and black fungus until soft, then wash and drain. 2️⃣ Cut the chicken meat into pieces, bone-in or boneless. Add shallots, ginger, minced garlic, soy sauce, salt, oyster sauce, sugar, Shaoxing wine, and white pepper powder. Mix well. Then add cornstarch and oil, mix until coated evenly. Marinate for half an hour. 3️⃣ Mix the dried lily buds and black fungus with a little oil and salt. Then combine them with the marinated chicken meat, ensuring they are well mixed. Transfer the mixture to a steaming dish. 4️⃣ Steam over high heat for 15 minutes (or 12 minutes if the chicken pieces are not overlapping). 5️⃣ Sprinkle with chopped spring onions and serve. / @oeliving ❤️請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒