У нас вы можете посмотреть бесплатно 鷹嘴豆球 (蔬食地中海料理) Falafel или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Maggie 料理食譜 - 鷹嘴豆球 Falafel 鷹嘴豆預拌粉連結: 有機無麩質經典鷹嘴豆泥餅預拌粉 https://www.rakuten.com.tw/shop/dhiwa... 有機無麩質鷹嘴豆泥餅預拌粉-辣味 https://www.rakuten.com.tw/shop/dhiwa... 優惠折扣:結帳時輸入優惠碼,即可享有指定商品85折, 2月底結束! 0YTZ-ABKS-MN1D-ZNPF 食譜 材料: 乾鷹嘴豆 1 杯 :200公克 洋蔥 1/2個: 切碎,約 110公克 蒜 3顆:切碎 巴西利碎 1/2杯 鹽 1/2小匙 胡椒 1小匙 茴香 1小匙 紅椒粉 1/8小匙 蘇打粉 1/16小匙 麵粉 1大匙 檸檬汁 2小匙 做法: 鷹嘴豆先泡水24小時至軟身,撈起洗淨,瀝乾水份。 把所有材料放入調理機打成細碎,包上保鮮膜,置入冰箱1-2小時。 取出鷹嘴豆泥,整形成球形或小餅型。 在鍋中加入適量的油,中火加熱。 把鷹嘴豆球炸至金黃,約五分鐘,撈起,瀝乾油份。 或用鍋子把小餅型的煎至兩面金黃。 可配優格或辣椒醬。與沙拉一起食用。 Falafel Ingredients: 200g dried chickpea 1/2 onion ,minced, about 110g 3 cloves of garlic ,minced 1/2 cup chopped parsley 1/2 tsp salt 1 tsp pepper 1 tsp cumin powder 1/8 tsp paprika 1/16 tsp baking soda 1 tbsp flour 2 tsp lemon juice Method: Soak the chickpea for at least 24 hours. Drain and set aside. Add all the ingredients into the food processor, process until blended. Cover with food wrap and place into the fridge for 1-2 hours. Shape the chickpea mixture into a ball shape or patties. Heat enough oil in a pot and fry the balls about 5 minutes, drain. Heat some oil in a pan and pan fry the balls until golden brown. Serve with yogurt or chili sauce and some mixed salad.