У нас вы можете посмотреть бесплатно 無麩質麵粉必看基礎 Gluten-free Flour Fundamentals или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#一煮知識 曾失敗無數次做無麩質點心? 眾多無麩質麵粉傻傻分不清? 無麩質麵粉與小麥粉相比有何分別? 無麩質麵粉對好多人來說像是個謎,或是慘痛的失敗經驗的象徵。 今集會教你有關無麩質麵粉的基礎知識,看完就會明白更加多! 如果你想學習無麩質烹飪,歡迎你來了解我們的無敏課程,每個食譜都是香港原創。 官方網站 http://www.as1cooking.com Gluten-free Flour Fundamentals Having failed so many times in gluten-free making? How to distinguish different gluten-free flour? What is the difference between gluten-free flour and wheat flour? Gluten-free flour is a mystery to many people or a symbol of miserable failure. In this episode we will teach you the basic knowledge of gluten-free flour, you will understand more. If you want to learn about gluten-free cooking, you may have a look at our allergy-friendly classes. All recipes are originally created in Hong Kong. Official Webpage: http://www.as1cooking.com #一煮知識 #as1cooking #無麩質 #無麩質麵粉 #無麩質生活 #無麩質飲食 #無敏食品 #食物敏感 #濕疹 #一煮教室