У нас вы можете посмотреть бесплатно 腐乳肉(也叫酱豆腐肉)是红烧肉的一种做法.腐乳肉肥瘦相间,口感极佳! bean curd meat Chinese Food ! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
1. 买一块带皮五花肉,凉水下锅,放葱姜、料酒,煮30-40分钟,熟了就行,可以少放点盐。 1. Buy a piece of pork belly with skin, put it in a pot under cold water, put onion ginger, cooking wine, cook for 30-40 minutes, it will be cooked, you can add a little salt. 2. 准备一个小碗,放3或4块红腐乳,加一勺糖,少许酱油或者生抽,把豆腐乳压成泥,拌匀备用。 2. Prepare a small bowl, put 3 or 4 pieces of red fermented bean curd, add a spoonful of sugar, a little soy sauce or light soy sauce, press the fermented bean curd into mud, mix well and set aside. 3. 煮熟的肉切成0.8cm左右厚的片,均匀的沾上刚才调好的腐乳汁,然后肉皮朝下放到小碗里,接着上锅蒸40分钟。 3. Cut the cooked meat into slices about 0.8cm thick, evenly dip the fermented bean curd sauce prepared just now, then put the meat skin down in a small bowl, and steam for 40 minutes. 4. 蒸好后,碗上盖个盘子,直接倒扣过来就可以了。 4. After steaming, cover the bowl with a plate and turn it upside down.