• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make CHECKERBOARD CAKE!

Checkerboard Cake is on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipes below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Yield: Two 8-inch (20 cm) long cakes Servings: 24 slices Prep Time: 1 hour Cook Time: 30 minutes Cake: 1 cup (150 g) all-purpose flour, sifted (plaion flour) 1 cup (200 g) granulated sugar (caster sugar) ½ cup (60 g) ground almonds (almond meal) 1/2 tsp (2 mL) baking powder ¼ tsp (1 mL) salt ¾ cup (175 g) unsalted butter, at room temperature and cut into pieces 3 large eggs at room temperature 2 Tbsp (30 mL) milk 1 tsp (5 mL) vanilla extract pink food colouring paste For Assembly: ¾ cup (175 mL) apricot jam, heated and strained and then chilled 1 recipe (450 g) homemade marzipan Directions 1. Preheat the oven to 350 F (180 C). Grease 2 loaf pans that have a base measurement about 8-x-4-inches (20-x-10-cm) – a little larger or smaller will work fine. Line the pan with parchment paper. 2. Place the flour, sugar, ground almonds, baking powder and salt in a large mixing bowl or in the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment. Add the butter and mix in until the mixture is a rough crumbly texture. Whisk the eggs, milk and vanilla together and add all at once to the bowl. Mix first on low speed then increase the speed to medium-high, beating for 2 minutes. Divide the batter in half*, scraping and spreading half of it into one prepared loaf pan. Add a little pink food colouring to the remaining batter, stirring well and then spread this in the other pan. Bake the cake(s) for about 30 minutes, until a tester inserted in the centre of the cake comes out clean. Cool the cake in the pan. 3. To assemble, trim away the outside edges of each cake. Slice each cake into 4 long strips. Trim each strip so that it is square and the brown bottom is trimmed away. 4. Stir the chilled, strained apricot jam to soften it and spread a thin layer over a strip of the pink cake. Top with a strip of yellow cake and repeat this with a second pink & yellow piece. Spread jam on one side of this duo and adhere the other duo, but inverted, so that no two like colours are touching (checkerboard). Repeat this with the remaining 2 pink and yellow cake strips, making two cakes. 5. On a surface lightly dusted with icing sugar, roll out half of the marzipan into a 9-inch (23 cm) square just shy of ¼-inch (6 mm) thick. Spread jam on one long side of the checkerboard cake and lay it, jam side down at one end of the marzipan. Trim the outside edges to the length of the cake. Spread apricot jam on the remaining 3 sides of the cake and roll it up with the marzipan, trimming where the seams meet. Use a pastry crimper or the back of a knife to mark patterns in the cake as you wish. Repeat this with the remaining cake To serve, slice the cake into ½-inch slices. The cake will keep, well-wrapped (no need to refrigerate) for up to 5 days. To divide the batter evenly, weigh the entire batter. Then scrape half of it into the prepared pan and tint the remaining batter. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #Marzipan #Bake

Comments
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TRUFFLE TART! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TRUFFLE TART!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Checkerboard Cake recipe ◆ チェッカーボードケーキレシピ 2 года назад
    Checkerboard Cake recipe ◆ チェッカーボードケーキレシピ
    Опубликовано: 2 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE CAKE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE CAKE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to Bake a Perfect Battenberg Cake | Step-by-Step Guide 8 месяцев назад
    How to Bake a Perfect Battenberg Cake | Step-by-Step Guide
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make PETITS FOURS! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make PETITS FOURS!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз. 1 день назад
    Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз.
    Опубликовано: 1 день назад
  • Checkmate! Cotton Soft Checkerboard Cake | Vanilla Sponge Cake | Chocolate Sponge Cake Recipe 4 года назад
    Checkmate! Cotton Soft Checkerboard Cake | Vanilla Sponge Cake | Chocolate Sponge Cake Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🎄Корзины с картошкой за 15 минут! Рождественский ужин, который всех удивит! 13 дней назад
    🎄Корзины с картошкой за 15 минут! Рождественский ужин, который всех удивит!
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make DOBOS TORTE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make DOBOS TORTE!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ДМИТРИЙ НАГИЕВ И ЕГО 15 часов назад
    ДМИТРИЙ НАГИЕВ И ЕГО "ГОЛАЯ ВЕЧЕРИНКА"
    Опубликовано: 15 часов назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CAKE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make LEMON CAKE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How to Make a CHECKERBOARD CAKE 10 месяцев назад
    How to Make a CHECKERBOARD CAKE
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Professional Baker Makes TWIX Chocolate Bars! 5 лет назад
    Professional Baker Makes TWIX Chocolate Bars!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Classic Battenberg Cake Recipe Tutorial | Cupcake Jemma 3 года назад
    Classic Battenberg Cake Recipe Tutorial | Cupcake Jemma
    Опубликовано: 3 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make ICE BOX COOKIES! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make ICE BOX COOKIES!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Chocolate Almond Battenberg Cake 8 лет назад
    Chocolate Almond Battenberg Cake
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Простой шахматный торт от шеф-повара Гейл Сокол 2 года назад
    Простой шахматный торт от шеф-повара Гейл Сокол
    Опубликовано: 2 года назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 7 дней назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BLACK FOREST CAKE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BLACK FOREST CAKE!
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5