У нас вы можете посмотреть бесплатно Checkerboard Cake recipe ◆ チェッカーボードケーキレシピ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#recipe #baking #asmr Cooking is more than just a chore - it's a form of art! If you're a foodie looking to take your culinary skills to the next level, then you have to try making a checkerboard cake with apricot jam! This delicious dessert is not only beautiful to look at but will leave your taste buds begging for more. And for those who enjoy watching cooking videos asmr-style, we've got you covered too. There's something soothing about the sound of frosting being smoothed over a cake or the clinking of dishes in the background. So why not combine your love for cooking and asmr and try your hand at making a checkerboard cake with apricot jam? It's the perfect way to impress your dinner guests or just indulge in a treat for yourself! If you like the video, please like, comment and/or subscribe ❤ Chapters: 0:00 - Intro 0:22 - Vanilla cake 1:41 - Chocolate cake 4:25 - Chocolate ganache 5:06 - Assembly 6:03 - Presentation ----------------------------- Ingredients: (for two 18 cm poundcakes) ◆For the vanilla cake: 2 whole eggs 175 g sugar 75 g heavy cream 1/2 ts vanilla paste 140 g all-purpose flour 3 g baking powder A pinch of salt 50 g unsalted butter, melted ◆For the chocolate cake: 2 whole eggs 175 g sugar 75 g heavy cream 125 g all-purpose flour 3 g baking powder 15 g cacao powder A pinch of salt 50 g unsalted butter, melted ◆For the ganache: 70 g dark chocolate 70 g milk chocolate 140 g heavy cream 30 g unsalted butter ◆For assembly: Apricot jam ----------------------------- 材料 (18cmパウンドケーキ二個分) ◆バニラケーキ: 全卵 2個 砂糖 175 g 生クリーム 75 g 薄力粉 140 g ベーキングパウダー 3 g 塩 一つまみ 溶かし無塩バター 50 g バニラペースト 小さじ1/2 ◆チョコレートケーキ: 全卵 2個 砂糖 175 g 生クリーム 75 g 薄力粉 125 g ココアパウダー 15 g ベーキングパウダー 3 g 塩 一つまみ 溶かし無塩バター 50 g ◆ガナッシュ: ダークチョコレート 70 g ミルクチョコレート 70 g 生クリーム 140 g 無塩バター 30 g ◆組み立て: あんずのジャム ----------------------------- Thank you for watching! ご視聴ありがとうございました。 -----------------------------