У нас вы можете посмотреть бесплатно Perfect layers! | London Fog Cake recipe ◆キャラメルアールグレイケーキ(ロンドンフォグケーキ)レシピ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#recipe #baking #asmr Attention tea lovers! If you're looking for your next sweet indulgence, we've got the perfect recipe for you: London Fog Cake. Featuring a decadent chocolate cake layered with Earl Grey Chantilly cream and topped with a drizzle of salted caramel, this cake is sure to satisfy your sweet tooth. But that's not all! We've also got an ASMR video that shows you how to make this heavenly dessert step-by-step. So put on your apron, grab your mixing bowls, and get ready to indulge in a little bit of London fog heaven. If you like the video, please like, comment and/or subscribe 🎁❤ Chapters: 0:00 - Intro 0:22 - Earl Grey Chantilly cream 1:01 - Caramel sauce 1:40 - Soaking syrup 2:06 - Chocolate Genoise cake 4:46 - Assembly 5:49 - Presentation ----------------------------- Ingredients: (for 15 cm cake) ◆For the Earl Grey Chantilly cream: 150 g heavy cream 1 Tbs Earl Grey tea leaves 200 g heavy cream (cold) 30 g sugar ◆For the caramel sauce: 65 g sugar 15 g water 15 g unsalted butter 65 g heavy cream A pinch of salt ◆For the soaking syrup: 70 g milk 30 g sugar 1 ts Earl Grey tea leaves ◆For the chocolate Genoise cake: 30 g milk 20 g unsalted butter 3 whole eggs 90 g sugar 15 g cocoa powder 75 g all-purpose flour ----------------------------- 材料 (15 cm) ◆アールグレイシャンティイクリーム: 生クリーム 150 g アールグレイ茶葉 大さじ1 冷たい生クリーム 200 g 砂糖 30 g ◆キャラメルソース: 砂糖 65 g 水 15 g 無塩バター 15 g 生クリーム 65 g 塩 ひとつまみ ◆シロップ: 牛乳 70 g 砂糖 30 g アールグレイ茶葉 小さじ1 ◆チョコレートジェノワーズ: 牛乳 30 g 無塩バター 20 g 全卵 3個 砂糖 90 g ココアパウダー 15 g 薄力粉 75 g ----------------------------- Thank you for watching! ご視聴ありがとうございました。 -----------------------------