У нас вы можете посмотреть бесплатно 手撕包菜 Stir-Fried Cabbage/《幸福一家人》The Family или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
手撕包菜做法 食材: 2 汤匙油 五花肉100 克 5 瓣大蒜(捣碎并切成两半) 5 个干红辣椒(去籽并切碎) 卷心菜(600 克,手撕成小块,清洗并彻底干燥) 2 茶匙绍兴酒 1 汤匙酱油 ½ 茶匙糖 1 汤匙水 1/2 茶匙中国黑醋 2 根葱(切成 2 英寸长) 做法: 在大火上将油倒入炒锅。将肉煎至焦糖化。加入大蒜和辣椒,调至中火,翻炒一分钟,注意不要烧焦大蒜。 加入卷心菜、酒、酱油、糖和水。调至大火,盖上锅盖,让卷心菜煮 1-2 分钟。揭开锅盖,加入黑醋、葱和盐调味。卷心菜应该已经变软,但仍然略带脆感和焦糖色。 Stir-Fried Cabbage Ingredients: 2 tablespoons oil 6 oz. pork belly (100g 5 cloves garlic (smashed and cut in half) 5 dried red chilies (deseeded and roughly chopped) cabbage (600g, hand-shredded into bite sized pieces, washed, and thoroughly dried) 2 teaspoons Shaoxing wine 1 tablespoon soy sauce 1/2 teaspoon sugar 1 tablespoon water 1/2 teaspoon Chinese black vinegar 2 scallions (cut into 2-inch lengths) Instructions In a wok over high heat, add the oil. Sear the meat until caramelized. Add the garlic and chili, turn down the heat to medium, and stir-fry for a minute, taking care not to burn the garlic. Add the cabbage, wine, soy sauce, sugar, and water. Turn up the heat to high, cover the lid and let the cabbage cook for 1-2 minutes. Uncover the lid, and stir in the black vinegar, scallions, and salt to taste. The cabbage should be wilted, but still slightly crunchy and caramelized. Serve.