У нас вы можете посмотреть бесплатно Hollow & Crispy Sesame Balls, no baking power или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today, I'm sharing how to make hollow sesame balls (also known as ma tuan, ma qiu, or jian dui) without using baking powder, resulting in a crispy, hollow, and crack-free texture. ➡️ Recipe 🌿 Hollow Deep-fried Sesame Balls 🌿 Hollow Deep-fried Sesame Balls 100g glutinous rice flour 70g warm water (60-70°C) 25g caster sugar 120g red bean paste Raw white sesame seeds ➡️ To successfully fry sesame balls, patience is key. Use medium-low heat, starting with the oil at 60-70°C. When small bubbles begin to form around the dough, the oil temperature should be around 100-110°C. As the sesame balls start to float and more bubbles appear, the oil temperature should be between 120-130°C. Once the sesame balls have set in size, increase the oil temperature to 160-170°C until the surface turns golden brown.