• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe! скачать в хорошем качестве

Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Anna's INCREDIBLE Torrone Recipe!

Torrone is on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipes below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Yield: About 4 dozen pieces Prep Time: 30 minutes Cook Time: 20 minutes Ingredients 3 large egg whites, at room temperature pinch salt 2 cups + ¼ cup (450 g) granulated sugar (caster sugar) 2 cups (670 g) honey 2 cups (320 g) blanched whole almonds, lightly toasted 1 cup (120 g) shelled pistachios 2 tsp (10 mL) finely grated orange or lemon zest 1 tsp (5 mL) vanilla extract cornstarch, for dusting (cornflour) Directions 1. Grease a 9-x-13-inch (23-x-32-cm) pan and line it with parchment paper so that the paper comes up the sides. 2. Whip the egg whites in a stand mixer fitted with the whip attachment with the salt until foamy and then gradually add ¼ cup (50 g) of sugar until the whites hold a soft peak when the beater is lifted. 3. In a large saucepot, bring the remaining 2 cups (400 g) of sugar and the honey to a boil over high heat while stirring constantly. Keep stirring and use a candy thermometer to gauge when the sugar reaches 280 F (138 C), at which point stop stirring (the sugar will no longer be at risk to boil over) and continue boiling until the sugar reaches 315 F (157 C) – this takes about 4 minutes from when it hits 280 F/138 C. Remove the pot from the heat and stir it until it cools to about 300 F (149 C), 1-2 minutes. 4. Turn on the mixer to high speed and carefully pour the hot sugar down the inside of the mixer (this avoids splatters) and continue to whip on high speed until the meringue thickens and cools enough that it can be touched, about 4 minutes. When you first add the sugar the meringue will inflate, but then collapse a little as it continues to whip. 5. Remove the bowl from the mixer and stir in the almonds, pistachios, zest and vanilla by hand. Work quickly to scoop and spread the torrone into the prepared pan, using hands dusted with cornstarch, press this evenly into the pan and let it cool completely (3 hours) before slicing. 6. To slice, tip the torrone onto a cutting board, peel away the parchment paper and dust the torrone liberally with cornstarch. Use an oiled knife (wiped with vegetable oil or cooking spray) to cut the torrone into bite size pieces. TIPS The torrone should be stored in a single layer – if stacked it will stick and squish. While normal caramel should not be stirred as it cooks, the torrone sugar must be stirred as it begins to cook so that the honey doesn’t boil over. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #AnnaOlson #OhYum #Torrone

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5