У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make an Easy Tantanmen Ramen (Recipe by Iron Chef Chen Kenichi) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Follow me on instagram: / wayoframen I caught a cold so we're going back to the quick and easy series this week. I found a recipe for a tantanmen by the original Iron Chef Chinese, Chen Kenichi and tried it out. It's pretty quick and easy to make and it tastes awesome. Definitely give this one a shot if you like spicy ramen. Original recipe: https://zexy-kitchen.net/recipes/647 Ingredients: Soup: Scallion Oil: 1/2cup vegetable oil 2-3 green onions 4 cloves of garlic 1 inch knob of ginger Chimajan (thinned tahini): Tahini made from roasted sesame seeds Scallion Oil Niku miso: 200g ground pork 2 cloves of garlic (minced) tiny piece of ginger (minced) white part of green onion (minced) water 1 tsp chicken stock powder 1 tbsp akamiso sugar (to taste) soy sauce (to taste) 1/2tsp Sesame oil (optional) Soup: 350ml Water 1tsp Chinese or Japanese chicken stock powder Final Bowl: Minced green onions (white part) Zhacai https://amzn.to/32koedW 1.5 tbsp soy sauce 2tbsp Thinned Tahini 1tbsp Scallion Oil Ra-yu https://amzn.to/2v8JFCD Toppings: nikumiso Green onions blanched baby bok choy Ramen podcast: https://open.spotify.com/show/6o7QCo6... website: https://wayoframen.com