• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Bresaola скачать в хорошем качестве

How to Make Bresaola 4 years ago

bresaola

charcuterie

curing chamber

cured meat

meat

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Bresaola
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Bresaola в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Bresaola или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Bresaola в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Bresaola

Bresaola is delicious cured and dry-aged beef, which is seasoned with garlic, salt, pepper, thyme, juniper berries, and rosemary. For the cure, percentages are based on meat weight. It's easiest to measure in grams, just for math. For example, the cure is .25%, so if your loin is 1000g, the calculation is 1000x.0025 (or .25%), which equals 2.5g of cure. Weigh your meat, run a little math for the percentages, and you're good to weigh out all your ingredients. The recipe: 2.5% kosher/pickling salt 0.5% white sugar 0.24% cure#2 (Prague Powder 2, or other sodium nitrate cure) 0.4% black peppercorns (I used smoked peppercorns, as I had them on hand) 0.03% garlic salt 0.07% dried thyme 0.05% crushed juniper berries 0.025% dried rosemary I highly recommend this. If you have a curing chamber and some patience, this is incredibly worth it! Here is a slicer (that I've used!) that's nearly identical to mine: https://amzn.to/4iaeWb2 If you're looking for a vacuum sealer, consider one of these: https://amzn.to/3QQ65A9 https://amzn.to/3E5vzBQ https://amzn.to/44tl7za Here are collagen sheets for dry aging: https://amzn.to/3SDRIya Here is some netting for dry aging: https://amzn.to/4bJ4jZO Here's a great starter hog ring pack: https://amzn.to/4epPVH5 Here is a great sausage pricker: https://amzn.to/47TOgFA An updated version of my scale: https://amzn.to/44nFrFN

Comments
  • New and Improved Bresaola Recipe 1 year ago
    New and Improved Bresaola Recipe
    Опубликовано: 1 year ago
    13599
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO 1 year ago
    Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO
    Опубликовано: 1 year ago
    1236336
  • Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР! 3 years ago
    Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР!
    Опубликовано: 3 years ago
    2755764
  • How To Make Pastirma/Basturma (Cured Beef) 9 years ago
    How To Make Pastirma/Basturma (Cured Beef)
    Опубликовано: 9 years ago
    2766867
  • Easy way to make Dry Cured Italian Beef at home - Dry Cured Meats for Beginners 2 years ago
    Easy way to make Dry Cured Italian Beef at home - Dry Cured Meats for Beginners
    Опубликовано: 2 years ago
    82331
  • Pastirma/Basturma for Beginners - Dry Curing Meat for Beginners 2 years ago
    Pastirma/Basturma for Beginners - Dry Curing Meat for Beginners
    Опубликовано: 2 years ago
    196732
  • How To Make Capocollo At Home - Glen And Friends Cooking - Capocollo Fatto In Casa 3 years ago
    How To Make Capocollo At Home - Glen And Friends Cooking - Capocollo Fatto In Casa
    Опубликовано: 3 years ago
    153497
  • How to Dry Cure and Smoke Pork Loin 4 years ago
    How to Dry Cure and Smoke Pork Loin
    Опубликовано: 4 years ago
    170239
  • Homemade Cured Ham Speck - Prosciutto style - ricette di cucina episodio 20 4 years ago
    Homemade Cured Ham Speck - Prosciutto style - ricette di cucina episodio 20
    Опубликовано: 4 years ago
    99439
  • Is the Trade War Over? | Port and Tariff Update as of May 12, 2025 9 hours ago
    Is the Trade War Over? | Port and Tariff Update as of May 12, 2025
    Опубликовано: 9 hours ago
    101072

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS