• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to tenderize meat by using "Papain", amazing results in seconds скачать в хорошем качестве

How to tenderize meat by using "Papain", amazing results in seconds 1 year ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

木瓜蛋白酶

嫩肉粉

制嫩

白油肉片

四川

川菜

四川菜

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to tenderize meat by using
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to tenderize meat by using "Papain", amazing results in seconds в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to tenderize meat by using "Papain", amazing results in seconds или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to tenderize meat by using "Papain", amazing results in seconds в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to tenderize meat by using "Papain", amazing results in seconds

Papain is the effective part of meat tenderizing powder, which is very effective in tenderizing meat and is relatively heat-stable and natural safe. However, it is necessary to pay attention to the dosage, because once the dosage is too high, the meat will lose its original texture. Generally speaking, 2/1000-4/1000 ratio with proper marinating time can achieve good tenderizing effect. In the video due to the marinating time is very short, so the dosage is a little bit higher. 木瓜蛋白酶就是一般嫩肉粉中最为有效的成分,嫩化肉类有很好的效果,相对来说其热稳定性非常好,并且天然安全。但需要注意用量,因为一旦用量过大会让肉失去原始的口感。一般来按2/1000-4/1000比例配合腌制时间都可以达到较好的制嫩效果,视频中由于腌制时间非常短,所以计量略大一点点。 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Making 3 years ago
    Making "Buddha Jumps Over the Wall" for my uncle, and he is loving it!
    Опубликовано: 3 years ago
    2491958
  • Chef shares: how to make 2 years ago
    Chef shares: how to make "Spicy Red Chilli Oil", it's perfect come with hand make Wonton
    Опубликовано: 2 years ago
    333904
  • Chef Wang teaches you: 1 year ago
    Chef Wang teaches you: "Braised; Fried and Steamed Pork Hock", super tender and flavourful
    Опубликовано: 1 year ago
    320673
  • 10倍油量!?蘑菇的油腻谁懂...解锁N个菌类烹饪思路 2 years ago
    10倍油量!?蘑菇的油腻谁懂...解锁N个菌类烹饪思路
    Опубликовано: 2 years ago
    1205318
  • 不是吹,老厨做的糯米溜肉段绝对打破你认知,外酥里嫩、不粘牙 #一菜一教程 #东北菜 5 days ago
    不是吹,老厨做的糯米溜肉段绝对打破你认知,外酥里嫩、不粘牙 #一菜一教程 #东北菜
    Опубликовано: 5 days ago
    176
  • Chef Wang shares: 1 year ago
    Chef Wang shares: "Spicy Boiled Fish Slices" paired with "White Rich Fish Soup" 【麻辣水煮鱼】配【香浓鱼汤】
    Опубликовано: 1 year ago
    191648
  • 【Unedited Version】Chef Wang cooks 2 years ago
    【Unedited Version】Chef Wang cooks "Sichuan Braised Perch' for Uncle, and he loves it
    Опубликовано: 2 years ago
    1067085
  • Лучшая ОБЩАГА: как живут студенты Бауманки! 23 hours ago
    Лучшая ОБЩАГА: как живут студенты Бауманки!
    Опубликовано: 23 hours ago
    151376
  • 肉类嫩化方法大总结,九种方法任你选|嫩肉粉|保水剂|滚揉|复合磷酸盐|盐浸|断筋器 9 months ago
    肉类嫩化方法大总结,九种方法任你选|嫩肉粉|保水剂|滚揉|复合磷酸盐|盐浸|断筋器
    Опубликовано: 9 months ago
    687
  • Chef Wang shares: 2 years ago
    Chef Wang shares: "Stir-fried Diced Pork in Chinese Brown Sauce", Uncle enjoys it so much with rice
    Опубликовано: 2 years ago
    354789

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS