У нас вы можете посмотреть бесплатно 很多人腌猪扒少了一个非常关键的步骤【香茅猪扒】热带草本香气的肉香组合 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
• 鸡肉料理 Chicken Recipe • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe • 汤类 Soup • 猪肉料理 Pork Recipe • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe • 点心/小吃 • 海鲜料理 Seafood Recipe • 蛋类料理 Egg Recipe Ingredients (Diana Aw) 1. Pork loin 500g, slice 1cm thickness. Tenderise the meat by pounding both sides. 2. Red onion half piece, cut thick slices 3. Ginger small piece, pound 4. Garlic 3 cloves, pound 5. Lemongrass 5-6 stalks, smashed and cut julienne 6. Lettuce 7. Tomatoes 8. Fried rice or spaghetti Seasoning 1. Salt 1/2tsp 2. Pepper little 3. Fish sauce little 4. Dark soya sauce little 5. Oil little Method 1. Mix the seasoning in a bowl, add in ginger, garlic, red onion and pork and mix well. Then add lemongrass and throughly mix them. Cover and rest in the fridge for at least 24hrs or overnight. 2. Heat wok and add oil. Fry the pork under high heat till both sides are cooked and charred. 3. Do a quick fry for tomato 4. Arrange the fried rice with lettuce, tomato and pork chop. 5. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / chefhong.mhk #pork #porkchop #mrhongkitchen