У нас вы можете посмотреть бесплатно Belgian Quadrupel Beer Style Recipe Writing & Brewing Guide Grainfather или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
BElGiAN QUADRUPEL RECIPE Batch Size: 20L / 5.28 US Liquid gallons Boil Time: 60 min Est Original Gravity: 1.108 SG Est Final Gravity: 1.009 SG Estimated Alcohol by Vol: 13.3 % Efficiency: 75.00 % Est Mash Efficiency: 84.4 % Bitterness: 31.7 IBUs Est Color: 113.8 EBC Mash:- 30 mins @ 63 deg c /145 deg f 30 mins @ 69 deg c /156 deg f 10 mins @ 75 deg c / 167 deg f FERMENTABLES Pale Ale 5.20 KG / 11.46 lbs (63%) Candi Sugar, Dark 1.75 KG / 3.85 lbs (20%) Boil addition 15mins Melanoid 0.60 KG / 1.32 lbs (7%) Caramel Aromatic 0.40 KG / 0.88 lbs (4%) Oats, Flaked 0.40 KG / 0.88 lbs (4%) Wheat - Flaked 0.40 KG / 0.88 lbs (4%) Special B 0.15 KG / 0.33 (2%) HOP ADDITIONS Tettnang (6.5% AA) @60 mins 40g / 1.41 OZ 24.1 IBU Saaz (5.25% AA) @ 15 mins 28g / 0.98 OZ 6.8 IBU YEAST Mangrove Jack's Belgian Tripel M31 , finish with wine yeast if needed Start fermentation at 18 deg c and after day 10 raise at 1 deg c per day until you reach 28 deg c or a 3 day period of a stable FG. Note that in my experience this yeast will often go lower than predicted by Beersmith that was used in making these calculations. Channel links:- facebook.com/groups/Brewbeer https://www.teespring.com/stores/davi... Introduction music:- Drink Beer (Till The Day That I Die) by Dazie Mae