У нас вы можете посмотреть бесплатно 【簡易食譜】越南牛肉河粉 Vietnamese Beef Phở|越南河粉|生牛河Pho|自家製|English Subtitle или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hams' #homecook #recipe #vietnamesefood #pho 00:00 片頭 Opening 00:04 越南河粉介紹 Introduction of Phở 00:12 材料 Ingredients 00:18 準備湯底材料 Preparation the ingredients of beef broth 00:34 烹調湯底 Cook beef broth 00:47 處理河粉 Prepare rice noodles 00:51 組合牛肉河粉 Combine the Phở 01:00 上碟及裝飾 Plate and garnish #越式牛肉河粉 #生牛河 #食譜 ▼▼▼ 二人份量 for 2 熬湯料:牛尾4大件、洋蔥1個、薑1大件、蔥頭及芫茜頭少量、冰糖1粒、魚露及鹽適量 Broth ingredients: 4 pieces of ox tails, 1 onion, 1 piece of ginger, green onion roots, coriander roots, rock sugar, fish sauce and salt 香料:肉桂(即桂皮)2枝、八角2粒、丁香數粒、豆蔻1粒、芫茜籽及茴香籽少量 Spices: 2 cinnamon sticks, 2 star anises, 5-6 cloves, 1 nutmeg, coriander seeds and fennel seeds 配料:牛小排片/牛丸、蔥花、芫茜、越南芫茜(刺芹)、泰國芽菜、生洋蔥絲、薄荷葉、九層塔、指天椒、青檸 Sides: beef short rib, beef meatballs (optional), chopped scallion, Vietnam spiny coriander, bean sprouts, slices of onion, mint leaves, Thai basil, red chilis and lime 做法: .牛尾汆水後洗淨。香料白鑊炒香,洋蔥及薑洗淨切半留皮,與蔥頭及芫茜頭白鑊煎至微焦備用。 .Blanch and rinse ox tail. Stir fry the spice till fragrant. Rinse onion and ginger, leave the skin and cut in half, then pan fry with green onion roots and coriander roots until they turn into golden brown. .鍋中加水,加入牛尾,加入上述已爆香及煎過的材料、香料及冰糖,慢火煲煮約1小時後將牛尾撈出起肉,牛骨可放回湯內繼續煲煮多1小時,中途有浮沫時撈走,以魚露及鹽調味 .Add water, ox tail, spices, onion, ginger, green onion roots, coriander roots and rock sugar to the pot. Simmer for an hour and take the ox tail out, remove the meat and put the bones back to soup and keep on simmering for 1 more hour. Season with fish sauce and salt. Beef broth is done! .香草配料洗淨切好備用。越南河粉煮熟過冷河。牛丸放湯內灼熟,牛肉片可按喜愛的生熟程度選擇放湯內煮熟或直接生放碗內。 .Rinse and cut the herbs. Cook the rice noodles and rinse with cold water. Blanch the meatballs and beef short rib in the beef broth. .碗中放入河粉、牛尾肉、牛丸、牛肉片,加芽菜、生洋蔥絲,加入熱湯,按口味加上蔥花、越南芫茜、薄荷葉、九層塔最後以辣椒及青檸汁調味即成! .Add rice noodles, ox tail, meatball and beef rib in the bowl, pour with steaming hot broth and garnish with your favourite sides and herbs, squeeze some lime juice and bon appetit!