У нас вы можете посмотреть бесплатно 3-MINUTE GREEN EGGS AND HAM WITH RACHAEL RAY | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
FULL RECIPE BELOW + SHOP THE VIDEO Get all the Rachael Ray products you see in this video here: https://amzn.to/2HtBqHk ----- 3-MINUTE GREEN EGGS & HAM INGREDIENTS: 4 slices of prosciutto, not shaved, but deli thin or packaged 2 eggs Drizzle of EVOO, extra virgin olive oil 1 Tablespoon parmigiano-reggiano cheese, a sprinkle 1/4 – 1/2 cup fresh spinach or baby kale 2 basil leaves 1 garlic clove, cracked from its skin Salt and pepper 1 piece of good-quality bread, toasted 1-2 Tablespoons butter DIRECTIONS: Place prosciutto slices in a single layer between paper towels. Place on a plate and microwave on high for 2 minutes and let sit. The prosciutto will crisp up upon sitting. In a blender, add the eggs, EVOO, parmigiano-reggiano, spinach, basil, garlic, salt and pepper and let rip for about 30 seconds. Place a small nonstick skillet over medium-low to medium heat, add butter. Pour in the scrambled egg mixture and scramble the eggs until desired doneness. To serve, place the scrambled eggs over the toast and top with crispy prosciutto. Serves 1 © 2019 Ray Marks Co. LLC. All rights reserved.