У нас вы можете посмотреть бесплатно Preparation of Japanese knotweed and exquisite Japanese knotweed recipe (how to eat) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[How to eat edible wild plants recipe] 40 years of cooking history research Grandma's wisdom bag. Teaching how to prepare Japanese knotweed. I will show you how to eat really delicious Japanese knotweed. Preparation is the basis of cooking. ▼ Please subscribe to the channel. / @inakasoba-kawahara ▼ Material Japanese knotweed: 300g Salt: A little Sesame oil: 1 tablespoon (salad oil is acceptable) Sugar: 1 tbsp Salty sauce: 2 tbsp Kezuribushi: Appropriate amount Roasted sesame: Appropriate amount Chili: If you like ▼ Point Drop the root and cut into "length to fit in a pan" Tempura is recommended for the tip Remove all leaves Easy to peel when soaked in hot water at 65 degrees Carefully peel Soak in cold water when peeled Let it rest overnight while changing the water about 3 times Fry quickly over high heat Turn off the heat and sprinkle sesame oil from the outside Transfer to a plate as soon as it's done ―――――――――――――――――――――――――― ▼ Related videos How to make butterbur sprout tempura • 【保存版】ふきのとう天ぷらの作り方|天ぷらをサクサクに揚げる3つのコツ How to make sashimi no nuta (with vinegar and miso) • 【簡単】わけぎのぬた(酢味噌和え)の作り方|基本のわけぎレシピ [Preserved version] How to make simmered bamboo shoots • 【保存版】たけのこの煮物作り方|たけのこの簡単下処理、アク抜き、保存法 Countryside Soba Kawahara's Hana likes Tobu • 【ヤギとおばあちゃん】まんのう町田舎そば川原のはなちゃんはトブのが好き ―――――――――――――――――――――――――― ▼ Countryside Soba Kawahara Facebook page: / inakasobakawahara Map: https://goo.gl/maps/zySHiXbvqtdZTfqx8 #Knotweed #Knotweed preparation #Knotweed recipe #How to eat Japanese knotweed