• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young) скачать в хорошем качестве

🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young) 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



🍳 The PERFECT Omelette: How Chinese immigrants won America (Egg Foo Young)

Watch Daddy Lau teach us how to make egg foo young as we trace the story of Chinese immigrants and how they won America! 🍴 WRITTEN RECIPE + INGREDIENTS🍴 Visit our blog for step-by-step instructions: https://madewithlau.com/recipes/egg-f... 🍜 JOIN THE CANTO COOKING CLUB 🍜 Develop the intuition and foundation to cook Cantonese food with exclusive classes from Daddy Lau! Take a free peek inside: https://bit.ly/mwlclub 🍳 COOKWARE WE USE/LOVE 🍳 Chinese Cleaver: https://amzn.to/4eMSoL9 Carbon Steel Wok: https://amzn.to/3BH16fq Stainless Steel Spatula: https://amzn.to/4fomqVZ Non-Stick Wok: https://amzn.to/47Q8fGk Non-Stick Spatula: https://amzn.to/489rWsY Gas Burner: https://amzn.to/3XYAQVI Electric Burner: https://amzn.to/4eLoXZO Steaming rack: https://amzn.to/4eKewpQ Steaming rack with holes: https://amzn.to/408qPYu 🥢 KITCHEN ACCESSORIES WE USE/LOVE 🥢 Infrared Laser Temperature Gun: https://amzn.to/3ZRioAK Wireless Meat Thermometer: https://amzn.to/3BE6iRg Food Scale: https://amzn.to/47QRIC6 👨‍🍳 DAD'S SPECIAL INGREDIENTS 👨‍🍳 Light Soy Sauce: https://amzn.to/3NcsQva Dark Soy Sauce: https://amzn.to/3Y6uyV8 Chicken Bouillon: https://amzn.to/3ZQWn4V Sesame Oil: https://amzn.to/3XJGef6 Rice Cooking Wine: https://amzn.to/4gJG405 Shaoxing Cooking Wine: https://amzn.to/3TWiBib Premium Oyster Sauce: https://amzn.to/4drBPTS Chili Oil: https://amzn.to/3Y7w1uo Hoisin Sauce: https://amzn.to/3Y9mwuJ Vegetarian Oyster Sauce: https://amzn.to/47RJ0U5 Gluten-Free Oyster Sauce: https://amzn.to/3NdKPRK Handcrafted Soy Sauce: https://bit.ly/handcrafted-soysauce 🎥 MY CAMERA GEAR! 🎥 Workhorse Camera: https://amzn.to/3UaMdsd Lens for Wide Shots: https://amzn.to/3YpCUHD Lens for Detail Shots: https://amzn.to/4h781if Macro Lens: https://amzn.to/3Y6ANXF These links are affiliate links, which means that if you use our links to purchase these ingredients, Amazon pays my family a small amount for the sale - at no extra cost to you. If you use these links, we really appreciate the support! ⏲ CHAPTERS ⏲ 00:00 - Egg Foo Young on Chinese restaurant menus 00:45 - Prepare shrimp 01:50 - Why did Chinese people immigrate 02:58 - Prepare veggies & eggs 04:09 - Create sauce & slurry 04:46 - Blanch shrimp & veggies 05:40 - American reception to Chinese immigrants 06:51 - Heat wok & prep egg mixture 07:16 - Best oil to use? 07:40 - Pan-fry omelette 08:16 - Tips on making egg softer & smoother 09:28 - Support from community & winning over America 11:37 - Temperature to cook this? 12:33 - Pan-fry Summary 13:53 - Cook sauce 14:22 - Was egg foo young popular in US & China? 🔗 LINKS MENTIONED 🔗 UTSC Menus Collection: https://collections.digital.utsc.utor... American Experience:    • What was the impact of the Chinese Exclusi...   Oak Park:    • You Really Should Eat This: Egg Foo Young ...   Mukbangs:    • SHRIMP EGG FOO YOUNG | GET TO KNOW US SUND...  ,    • EGG FOO YOUNG  ,    • Egg Foo Young Chinese Food Eating Show 🈶🈚️㊗️   New Yorker: https://www.newyorker.com/magazine/20... MichaelRogge:    • Chinatown, San Francisco a century ago   UC Berkeley AAADS:    • The Evolution and Legacy of Chinatown Asso...   Kinolibrary:    • 1970s New York, Bernstein's Kosher Chinese...  ,    • Chinese Food in 1970s New York, HD from 35mm   CBC Docs:    • Видео   NBC News:    • On Patrol: Stopping Anti-Asian Violence On...   🎵 OTHER CREDITS 🎵 Produced by Randy Lau, Grace Phan Edited by Willard Chan, Nicole Cheng Translation by Arlene Chiu, David Loh Intro Flute Music - Performed by Daddy Lau Copyright Chillhop Music - https://chll.to/49e6fa9c Copyright Chillhop Music - https://chll.to/4ca8cc15 💛 OUR FAMILY 💛 Learn more about the Lau family, and why we started this channel + blog: https://madewithlau.com/family 👋 CONNECT WITH US 👋   / madewithlau     / madewithlau     / madewithlau     / madewithlau   🙏 SUPPORT OUR CHANNEL 🙏 If you enjoy these videos and want to support us being able to continue creating content for many years to come, we’d love for you to consider becoming a patron of Made With Lau.   / madewithlau  

Comments
  • 👨‍🍳 Как китайский повар готовит яичницу-болтунью! 3 года назад
    👨‍🍳 Как китайский повар готовит яичницу-болтунью!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Really Crispy Egg Foo Young (Hong Kong Style Omelet) | Why It Works with Lucas Sin | Food52 1 год назад
    Really Crispy Egg Foo Young (Hong Kong Style Omelet) | Why It Works with Lucas Sin | Food52
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🦐 Как мой папа готовит СОЧНЕЙШИЕ жареные креветки! (Жареные креветки со снежным горошком) 3 года назад
    🦐 Как мой папа готовит СОЧНЕЙШИЕ жареные креветки! (Жареные креветки со снежным горошком)
    Опубликовано: 3 года назад
  • 😍 How to make the PERFECT Egg Roll (春捲) 3 года назад
    😍 How to make the PERFECT Egg Roll (春捲)
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЛУЧШЕ, ЧЕМ НА ВЫНОС: аутентичный эгг-фу-янг в гонконгском стиле 2 года назад
    ЛУЧШЕ, ЧЕМ НА ВЫНОС: аутентичный эгг-фу-янг в гонконгском стиле
    Опубликовано: 2 года назад
  • 🍚 Fried Rice: A Chinese Chef’s Masterclass! (蛋炒飯) 2 года назад
    🍚 Fried Rice: A Chinese Chef’s Masterclass! (蛋炒飯)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Simple Chinese Egg Foo Young Recipe! 7 лет назад
    Simple Chinese Egg Foo Young Recipe!
    Опубликовано: 7 лет назад
  • 🥬 🍄 Dad’s FANCY Braised Mushrooms & Bok Choy! (白菜燜冬菇) 2 года назад
    🥬 🍄 Dad’s FANCY Braised Mushrooms & Bok Choy! (白菜燜冬菇)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Жириновский предсказал, когда завершится война в Украине —и всё идёт по его плану! 3 месяца назад
    Жириновский предсказал, когда завершится война в Украине —и всё идёт по его плану!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 🇨🇳🇺🇸 My dad's General Tso's Chicken (左宗棠鸡) - A Chinese American Icon 4 года назад
    🇨🇳🇺🇸 My dad's General Tso's Chicken (左宗棠鸡) - A Chinese American Icon
    Опубликовано: 4 года назад
  • Омлет Фу Янг в китайском стиле (芙蓉蛋) — вкусный и простой в приготовлении [Добавлено в копилку] 3 года назад
    Омлет Фу Янг в китайском стиле (芙蓉蛋) — вкусный и простой в приготовлении [Добавлено в копилку]
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как убрать складки на кожаной обуви | Простое пошаговое руководство 2 месяца назад
    Как убрать складки на кожаной обуви | Простое пошаговое руководство
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Forget TAKEOUT - Egg Foo Young at Home 2 года назад
    Forget TAKEOUT - Egg Foo Young at Home
    Опубликовано: 2 года назад
  • Лучший креветочный фу-юнг с яйцом, который я когда-либо готовил | Рецепт китайской еды на вынос 3 года назад
    Лучший креветочный фу-юнг с яйцом, который я когда-либо готовил | Рецепт китайской еды на вынос
    Опубликовано: 3 года назад
  • 😊 УВЛЕКАТЕЛЬНАЯ мясная еда от папы! 4 года назад
    😊 УВЛЕКАТЕЛЬНАЯ мясная еда от папы!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Полное руководство по приготовлению блинов с зеленым луком — 6 способов! 5 лет назад
    Полное руководство по приготовлению блинов с зеленым луком — 6 способов!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 🤤 How a Chinese chef cooks Sweet and Sour Chicken! (甜酸雞) 1 год назад
    🤤 How a Chinese chef cooks Sweet and Sour Chicken! (甜酸雞)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🤤 Куриные крылышки: рецепт китайского ресторана! (Куриные крылышки с солью и перцем) 3 года назад
    🤤 Куриные крылышки: рецепт китайского ресторана! (Куриные крылышки с солью и перцем)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan 3 часа назад
    Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Cantonese style Scrambled Eggs (黄埔炒蛋) 5 лет назад
    Cantonese style Scrambled Eggs (黄埔炒蛋)
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5