У нас вы можете посмотреть бесплатно How-To Dry Age Beef at Home - 42 Day Aged Ribeye или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I show a simple technique for dry-aging beef at home. All you need is salt, a casserole dish, and roasting rack. I age some USDA Prime Ribeye Roast for 42 Days (6 weeks), then I grill up one of the aged steaks and give you an idea of how wonderful this process is. Items used in this video: Wusthof Classic 8-Inch Cook's Knife http://amzn.to/1uGybOB Canon VIXIA HF G30 HD Camcorder http://amzn.to/1Hzvci0 Sherpa Pink Gourmet Himalayan Salt 5 Lbs Medium Grain http://amzn.to/15Jp71w Nonstick Roasting Rack, 14 by 12.25-Inch http://amzn.to/1GPKP4o Pyrex 4.8 Quart Baking Dish http://amzn.to/1BYO3zB Lobel's Butcher Knife https://www.lobels.com/Lobel%27s%20Bu... Music: "Nile's Blues" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b...