• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking! скачать в хорошем качестве

Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking! 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Johnny Marzetti  - One of the most important dishes in modern American cooking!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking!

The Johnny Marzetti Casserole is, in my opinion, one of the most important and influential dishes in modern American cooking. It’s the forerunner of countless American casseroles — simple, hearty, and designed to feed families on a budget. Created around 1910 by Teresa Marzetti in Columbus, Ohio, this humble combination of ground beef, onion, tomato sauce, pasta, and cheese became the blueprint for generations of baked dinners. From this one recipe, the entire “American casserole” tradition was born — stretching from church suppers to weeknight classics across the country. It even inspired parallels abroad — the British “spag bol” (spaghetti bolognese) shares the same DNA: minced beef, mushrooms, onions, garlic, tomato sauce, and pasta. A true icon of comfort food history — simple, timeless, and still just as satisfying today. 👇 RECIPE BELOW ❤️Hello, Friends! If you liked my video recipe, help develop the channel: Rate the video! Put 👍 - I would be very grateful, and it will help the channel's development. Please write your comment and ask me questions about recipes. I will be happy to answer you. 📢 You can also share this video with your friends by clicking the arrow in the right corner below the video. Subscribe to the channel and click the bell to stay up-to-date with new videos featuring delicious recipes.    / backyardchef   Spare a brew for the chef? Treat me to a cup — click the link: https://www.buymeacoffee.com/backyard... 🙏 SUPPORT OUR CHANNEL 🙏 I want to express my gratitude for all the support I received. It really helps with running this channel and sourcing ingredients for the recipes. Thank you to all of you - everyone who has bought a coffee (or more). A huge thank you to all the channel patrons.❤️ Mamalil, Bob, Deb, JayCee, Ruth Winfield, Sandi Lusk, Hat, Sharon, Bronwyn Martin, Ursus, Randy Burke, Tina McFarland, Scott Muma, Pat Phares, bobbi nan rinker, John Jones, Sean Martin, Jean Batty, Kelly Angel, Lori Diaz, David Lalonde, Alien8you, Max Currie, Ralph Smith, Deri and Bob Amason, Laura Austan, Malcolm Peacock, John Baird, Kim Kayoda, Richard Harris, Bobbi, Chrissy Kana, Glenn Kelly, Wayne Taylor, Adrian Bartoli, Joanne Brown, Elizabeth e.behrendt, Adam Conolly, Mary Palmer, Patricia Dooley, Mary Eaton, Christopher Beattie, Heather Torrey, Vanessa Walker, Dana Fringer, Derrick Lewis, Kathleen Hayes, John Kennington, Sharla Hulsey, Doug & Sunny Olsen, Debbie Evans, Chris Matheson, Tez Brennan If you would like to support my little channel on Patreon (only if you want :)   / backyard_chef   Remember, when following a recipe, you must taste the dish as you go along. All recipes may require some adjustments to suit your personal preferences. These recipes are complete and make for great foundations you can tailor. I hope you enjoy cooking as much as I do. Taking Cooking food back to basics. https://www.amazon.co.uk/shop/backyar... NEW FACEBOOK PAGE -   / backyardchefscasualkitchen   NOTE: You have to answer all membership questions to join it's fully automated and accept group rules Ingredients (For an 8 × 8 in / 20 × 20 cm dish — makes 4 servings) • Ground beef – 400 g (14 oz / about 1 ¼ UK cups / 1 ½ US cups packed) • Olive oil – 1 tbsp (15 ml) • Onion, finely chopped – 1 medium (120 g) • Green bell pepper, chopped – 1 medium (150 g) • Garlic, minced – 2 cloves (10 g) • Tinned chopped tomatoes – 1 can (400 g / ≈ 1 ½ UK cups / 1 ¾ US cups / 400 ml) • Tomato paste – 2 tbsp (30 ml / 34 g) • Sugar – 1 tsp (4 g) • Salt – 1 tsp (6 g), or to taste • Black pepper – ½ tsp (2 g) • Dried oregano (optional) – ½ tsp (1 g) • Dried macaroni (or rotini) – 1 UK cup (≈ 1 ¼ US cups / 140 g raw) • Shredded cheddar or mild cheese blend – 1 UK cup (≈ 1 ¼ US cups / 120 g) • Extra cheese for topping – ½ UK cup (≈ ⅔ US cup / 60 g) Optional Extras (1930s onward) • 2 tbsp (30 ml) Worcestershire sauce for depth • ½ cup (75 g) sliced mushrooms added with the onion • Swap ¼ beef for Italian sausage for a richer flavour Oven 175 °C / 350 °F. Cover with foil; bake 20 min. Remove foil and bake another 5–10 min until cheese is bubbly and golden. #backyardchef #johnnymazetti #casserole #american PRIVACY POLICY and FULL DISCLOSURE: Rik participates in the Amazon Services LLC Associates Program (UK). DISCLAIMER: Please note that the product links included in this video contain affiliate links. I will receive a small commission if you click one of the links and make a purchase. This is at no extra cost to you, and it will help me maintain my channel and create more videos. I appreciate your support. Thank you for considering using these links.

Comments
  • The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe 9 часов назад
    The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe
    Опубликовано: 9 часов назад
  • One Bite and You’ll Understand Why TEXAS Loves This Lasagna! 3 недели назад
    One Bite and You’ll Understand Why TEXAS Loves This Lasagna!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Meat and Batter Pudding  - Modern version 2 месяца назад
    Meat and Batter Pudding - Modern version
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Pasta Bolognese - Chef near Bologna shares Recipe 4 недели назад
    Pasta Bolognese - Chef near Bologna shares Recipe
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Cheese & Onion Potato Pie  - OLD-school COMFORTING pie. 2 месяца назад
    Cheese & Onion Potato Pie - OLD-school COMFORTING pie.
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Куриное фрикасе, которое вы точно никогда не пробовали! | One Pot Wonders — Эпизод 1 2 года назад
    Куриное фрикасе, которое вы точно никогда не пробовали! | One Pot Wonders — Эпизод 1
    Опубликовано: 2 года назад
  • Corned Beef Hash Pie 1 год назад
    Corned Beef Hash Pie
    Опубликовано: 1 год назад
  • Poor Man’s Cottage Pie You’ll Make Every Week! 12 дней назад
    Poor Man’s Cottage Pie You’ll Make Every Week!
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Просто РАЗДАВИТЕ картошку и добавьте фарш! Семья просит этот Хрустящий Пирог каждую неделю! 2 недели назад
    Просто РАЗДАВИТЕ картошку и добавьте фарш! Семья просит этот Хрустящий Пирог каждую неделю!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 1 Chicken Thigh Feeds 2! | Ultimate Budget Chicken & Potato Curry 5 дней назад
    1 Chicken Thigh Feeds 2! | Ultimate Budget Chicken & Potato Curry
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Спагетти Карбонара — шеф-повар в Италии делится рецептом 1 месяц назад
    Спагетти Карбонара — шеф-повар в Италии делится рецептом
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • This Doner Kebab Will Ruin Takeaways Forever!! 4 недели назад
    This Doner Kebab Will Ruin Takeaways Forever!!
    Опубликовано: 4 недели назад
  • BEEF Mushroom STOUT Pie 1 год назад
    BEEF Mushroom STOUT Pie
    Опубликовано: 1 год назад
  • Эта КУРИНАЯ КОНФЕТА спасёт ваш Новый год! Удобное горячее на праздник. РЕЦЕПТ от Лазерсона 3 дня назад
    Эта КУРИНАЯ КОНФЕТА спасёт ваш Новый год! Удобное горячее на праздник. РЕЦЕПТ от Лазерсона
    Опубликовано: 3 дня назад
  • The Sausage Bake You’ll Make Every Week – Creamy Mustard Perfection! 1 месяц назад
    The Sausage Bake You’ll Make Every Week – Creamy Mustard Perfection!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Ultimate IRISH Comfort Food, Cabbage, BACON, and MASHED Potato Casserole 10 месяцев назад
    Ultimate IRISH Comfort Food, Cabbage, BACON, and MASHED Potato Casserole
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Garlic Mushrooms Better than ANY Restaurant! | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    Garlic Mushrooms Better than ANY Restaurant! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • Sausage & Mash Pie | Bangers & Mash Pie 1 год назад
    Sausage & Mash Pie | Bangers & Mash Pie
    Опубликовано: 1 год назад
  • The BEST Way To Make Lasagna 1 месяц назад
    The BEST Way To Make Lasagna
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 3 недели назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 3 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5