• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe скачать в хорошем качестве

The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe 4 часа назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Leek Pie You’ve Never Heard Of — A Real English Village Recipe

The Leek Pie You’ve Never Heard Of — Earls Barton Leek Pie — English Village Recipe (Northamptonshire) Earls Barton, a Northamptonshire village just a few miles from Olney (famous for its pancake race), has its own Shrove Tuesday tradition: Leek Pie Supper. Locals from the village are affectionately known as “Barton Leeks,” a nickname rooted in the belief that the surrounding soil was perfect for growing leeks. The pie itself dates back to late Victorian or early Edwardian farming communities (late 1800s–early 1900s). Families prepared it before Lent began, when meat and fat needed to be used up. It was reportedly baked at the local butcher’s oven (though some accounts argue the village bakery is more likely) and shared at the community feast. By the mid-20th century, the pie was fading from everyday use, but it was revived in the 1960s as the Leek Pie Supper, complete with entertainment by schoolchildren. Today, the tradition is so central to the village’s identity that the village sign features a leek and a steaming pie. This rustic farm pie blends beef, bacon and locally grown leeks, cooked simply and slowly. It is hearty, savoury, and deeply old-fashioned — the kind of meal a farm worker could carry into the fields, or a community could share at a feast. 👇 RECIPE BELOW ❤️Hello, Friends! If you liked my video recipe, help develop the channel: Rate the video! Put 👍 - I would be very grateful, and it will help the channel's development. Please write your comment and ask me questions about recipes. I will be happy to answer you. 📢 You can also share this video with your friends by clicking the arrow in the right corner below the video. Subscribe to the channel and click the bell to stay up-to-date with new videos featuring delicious recipes.    / backyardchef   Spare a brew for the chef? Treat me to a cup — click the link: https://www.buymeacoffee.com/backyard... 🙏 SUPPORT OUR CHANNEL 🙏 I want to express my gratitude for all the support I received. It really helps with running this channel and sourcing ingredients for the recipes. Thank you to all of you - everyone who has bought a coffee (or more). A huge thank you to all the channel patrons.❤️ Mamalil, William.Bertram, Bob, Kate Gwynne, Deb, JayCee, Ruth Winfield, Sandi Lusk, Hat, Sharon, Bronwyn Martin, Ursus, Randy Burke, Tina McFarland, Scott Muma, Pat Phares, bobbi nan rinker, John Jones, Sean Martin, Jean Batty, Kelly Angel, Lori Diaz, David Lalonde, Alien8you, Max Currie, Ralph Smith, Deri and Bob Amason, Laura Austan, Malcolm Peacock, John Baird, Kim Kayoda, Richard Harris, Bobbi, Chrissy Kana, Glenn Kelly, Wayne Taylor, Adrian Bartoli, Joanne Brown, Elizabeth e.behrendt, Adam Conolly, Mary Palmer, Patricia Dooley, Mary Eaton, Christopher Beattie, Heather Torrey, Vanessa Walker, Dana Fringer, Derrick Lewis, Kathleen Hayes, John Kennington, Sharla Hulsey, Doug & Sunny Olsen, Debbie Evans, Chris Matheson, Tez Brennan If you would like to support my little channel on Patreon (only if you want :)   / backyard_chef   Remember, when following a recipe, you must taste the dish as you go along. All recipes may require some adjustments to suit your personal preferences. These recipes are complete and make for great foundations you can tailor. I hope you enjoy cooking as much as I do. Taking Cooking food back to basics. https://www.amazon.co.uk/shop/backyar... NEW FACEBOOK PAGE -   / backyardchefscasualkitchen   NOTE: You have to answer all membership questions to join it's fully automated and accept group rules. Ingredients Pastry • Plain flour: 12 oz | 340 g • Lard: 7½ oz | 210 g • Salt: ¼ tsp | 1.5 g • Cold water: 3–5 tbsp | 45–75 ml, just enough to bind Filling • Beef (lean stewing cut – chuck, blade, shin): 12 oz | 340 g • Streaky bacon: 12 oz | 340 g • Leeks, trimmed and washed: 3–4 large • Water or light beef stock: 120 ml | ½ cup • Salt: ½–¾ tsp (depending on bacon saltiness) • Black pepper: ½ tsp • Optional bay leaf: 1 • Cornflour: 1–2 tsp | 3–6 g (to thicken) Optional Glaze • 1 egg, beaten with 1 tsp | 5 ml water Cook on High Pressure – 25 minutes. Allow 10 minutes natural release Bake at 200°C / 400°F / Gas 6 for 30–40 minutes, until deep golden. Rest 10–15 minutes before serving. Serving (Traditional) • Pickled onions • Brown sauce • Crumbly cheese (Stilton if keeping it regional) #backyardchef #EarlsBarton #LeekPie #BritishFood #ForgottenRecipes #HistoricFood #EnglishPie #BackyardChef #HeritageCooking #ShroveTuesday #TraditionalFood

Comments
  • The Softest, Creamiest Khichdi — No Pressure Cooker Needed! 1 день назад
    The Softest, Creamiest Khichdi — No Pressure Cooker Needed!
    Опубликовано: 1 день назад
  • Poor Man’s Cottage Pie You’ll Make Every Week! 12 дней назад
    Poor Man’s Cottage Pie You’ll Make Every Week!
    Опубликовано: 12 дней назад
  • IRISH Potato Bread Farls / Tattie Griddle Scones Recipe 1 год назад
    IRISH Potato Bread Farls / Tattie Griddle Scones Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cheese & Onion Potato Pie  - OLD-school COMFORTING pie. 2 месяца назад
    Cheese & Onion Potato Pie - OLD-school COMFORTING pie.
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • ЛИТОВСКАЯ  КАРТОФЕЛЬНАЯ  КОЛБАСА  ВЕДАРАЙ 1 год назад
    ЛИТОВСКАЯ КАРТОФЕЛЬНАЯ КОЛБАСА ВЕДАРАЙ
    Опубликовано: 1 год назад
  • 1 Chicken Thigh Feeds 2! | Ultimate Budget Chicken & Potato Curry 5 дней назад
    1 Chicken Thigh Feeds 2! | Ultimate Budget Chicken & Potato Curry
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Я думала, что украинцы странно едят… пока не попробовала латышское блюдо. 13 дней назад
    Я думала, что украинцы странно едят… пока не попробовала латышское блюдо.
    Опубликовано: 13 дней назад
  • ANGLESEY Eggs TRADITIONAL Wyau Ynys Môn Welsh dish 1 год назад
    ANGLESEY Eggs TRADITIONAL Wyau Ynys Môn Welsh dish
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Big Dresdner Christmas Stollen Surprise 3 дня назад
    The Big Dresdner Christmas Stollen Surprise
    Опубликовано: 3 дня назад
  • BEEF Mushroom STOUT Pie 1 год назад
    BEEF Mushroom STOUT Pie
    Опубликовано: 1 год назад
  • Секреты доставки печенья и два рождественских десерта | Полный эпизод | Американская тестовая кух... 4 часа назад
    Секреты доставки печенья и два рождественских десерта | Полный эпизод | Американская тестовая кух...
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Johnny Marzetti  - One of the most important dishes in modern American cooking! 1 месяц назад
    Johnny Marzetti - One of the most important dishes in modern American cooking!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Лучшее блюдо японской кухни! Баклажаны, которые взрываются вкусом. Простой рецепт от Лары Кацовой 11 дней назад
    Лучшее блюдо японской кухни! Баклажаны, которые взрываются вкусом. Простой рецепт от Лары Кацовой
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB... 1 месяц назад
    Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • The Cheapest Curry You’ll Ever Make —Costs Pennies… and Tastes Unreal! 11 дней назад
    The Cheapest Curry You’ll Ever Make —Costs Pennies… and Tastes Unreal!
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Лучшая замена холодца на Новый год: окорок по-бургундски I Jambon Persillé 2 недели назад
    Лучшая замена холодца на Новый год: окорок по-бургундски I Jambon Persillé
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Просто РАЗДАВИТЕ картошку и добавьте фарш! Семья просит этот Хрустящий Пирог каждую неделю! 2 недели назад
    Просто РАЗДАВИТЕ картошку и добавьте фарш! Семья просит этот Хрустящий Пирог каждую неделю!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • English Muffins Made the Right Way — Easy, Hands‑On, Perfect Every Time 5 месяцев назад
    English Muffins Made the Right Way — Easy, Hands‑On, Perfect Every Time
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Реконструкции лиц Генриха VIII и его шести жён | Как они выглядели на самом деле? | Роялти-сейчас 1 месяц назад
    Реконструкции лиц Генриха VIII и его шести жён | Как они выглядели на самом деле? | Роялти-сейчас
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Внутри 100-летнего лондонского магазина пирогов и пюре, которым владеет одна и та же семья 2 недели назад
    Внутри 100-летнего лондонского магазина пирогов и пюре, которым владеет одна и та же семья
    Опубликовано: 2 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5