У нас вы можете посмотреть бесплатно The Best Way to Eat Chicken! Spatchcock with Wilted Kale & Spiced Jus|EN & CHI SUB|BigBoyRecipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Spring chickens are small in size, and if roasted whole, it’s quite troublesome to carve the meat and remove the bones. This time, we’ll introduce a method of butterflying and deboning the chicken, making it easier and more enjoyable to eat, with each bite full of tender meat. We’ll also use the removed bones to make a delicious spiced red wine sauce. Let’s learn this dish together! Roasted Spatchcock: Spatchcock 2 each Salt 1tsp Butter 20g Rosemary 1 sprig Lemon Wedges 2pcs Wilted Kale: Tuscan Kale 2 each Shallot 1 each Salt 1 pinch Spiced Jus: Poussin Bones From above Shallot 1 each Black Peppercorn ¼ tsp Fennel Seed ¼ tsp Red Wine 60 ml Chicken Stock 300ml Butter 5g ✥Written Recipe ✥ https://www.bigboyrecipe.com/en/post/... ✥ RELATED VIDEOS ✥ How to make French Stock ➵ • 【法式高湯教學】10分鐘學會做魚、雞、牛高湯|餐廳食譜公開|How to ... ✥ SUBSCRIBE & SHARE ✥ Subscribe: https://t.ly/mHFc Please give a thumbs up👍 or comment if you like the video. It'll help motivate me! ✥ CONNECT & FOLLOW ✥ ➵ Instagram| / bigboyrecipe ➵ Facebook| / bigboyrecipe ➵ Website|https://www.bigboyrecipe.com #recipe #cooking #french #spatchcock # chicken