У нас вы можете посмотреть бесплатно 【法式紅酒燉牛肉 Beef Bourguignon】50元瘦牛變嫰牛的終極煮法!揭開法國餐廳把醬汁變得香滑濃稠的秘訣!(ENG & CHI SUB)|BigBoyRecipe 藍帶的餐桌 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
✥ 你個胃叫你撳入嚟 ➣ https://t.ly/mHFc ✥ 法式紅酒燉牛肉(Beef Bourguignon)能夠風靡全球,自然有它的個人之處。它最可愛的地方,是有化腐朽為神奇的優點,即使用最便宜的牛肉,也能夠燉出一鍋香甜嫩滑的菜式。今次這道食譜更會教大家,如何煮出跟法國餐廳一樣香濃有光澤的醬汁! / French Beef Bourguignon has become a global favorite, and it certainly has its unique qualities. Its most charming feature is its ability to transform humble ingredients into something magical; even the cheapest cuts of beef can be turned into a deliciously tender and flavorful dish. This recipe will also teach you how to make a rich, glossy sauce just like the ones served in French restaurants! 材料/ Ingredients: 牛肩肉/ Beef Chuck Steak 800克/ 800g 煙肉/Bacon 40克/ 40g 蒜/Garlic 2瓣/ 2 clove 紅蔥頭/ Shallot 8顆/ 8 each 洋蔥/Onion 2顆/ 2 each 紅蘿蔔/ Carrot 2根/ 2 each 蘑菇/ Mushroom 8顆/ 8 each 茄膏/ Tomato Paste 1湯匙/ 1 tbsp 番茜莖/parsley stalk 數束/ few sprigs 百里香/ Thyme 數束/ few sprigs 迷迭香/Rosemary 數束/ few sprigs 牛高湯 / Beef Stock 600毫升/ 600ml 紅酒/Red Wine(Pinot Noir) 400毫升/ 400ml 牛油/ Butter 15克/ 15g 鹽及黑椒 / Salt & Pepper 適量/ to taste 0:00 Intro 1:44 Marinating 4:09 Preparation 6:18 Cooking 10:30 Plating 10:59 Tasting ✥文字食譜 Written Recipe ✥ 詳細的文字食譜可瀏覽 / For detailed Recipes and Steps, please visit: https://www.bigboyrecipe.com/post/bee... ✥ RELATED VIDEOS ✥ • 【法式高湯教學】10分鐘學會做魚、雞、牛高湯|餐廳食譜公開|How to ... ✥ SUBSCRIBE & SHARE ✥ 創作動力源自你|https://t.ly/mHFc Please give a thumbs up👍 or comment if you like the video. It'll help motivate me! ✥ CONNECT & FOLLOW ✥ ➵ Instagram| / bigboyrecipe ➵ Facebook| / bigboyrecipe ➵ Website|https://www.bigboyrecipe.com #下駅味來 #Bigboyrecipe #食譜 #法式料理 #recipe #簡易 #自家製 #自己煮