• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko скачать в хорошем качестве

The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Best Greek Custard Pie: Galaktoboureko

Galaktoboureko is a classic Greek dessert that is made with a creamy semolina custard that is wrapped in layers of buttery phyllo and drenched in aromatic syrup. Gala means milk in Greek and boureki is a pie. Make this Greek custard pie for your loved ones and serve it with some Greek coffee. So delicious! Print this recipe here:https://www.dimitrasdishes.com/galakt... Ingredients 1 pound phyllo dough, thawed and at room temperature (#4 is best) ​1/2 pound unsalted butter, melted 4 cups milk 3/4 cup sugar 3/4 cup fine semolina ​3 tablespoons corn starch 2 whole eggs 2 egg yolks zest of an orange or lemon 2 teaspoons vanilla extract 1/4 teaspoon salt For the syrup: 1 and 1/2 cup sugar ​1/2 cup honey ​1 cup water a cinnamon stick 3 tablespoons orange juice 2 teaspoons vanilla extract Instructions Preheat your oven to 350 °F, 180 °C. ​Make the syrup: In a saucepan, combine the sugar, water, cinnamon stick, and orange juice. Stir well and bring to a boil. Remove from heat and pour the honey into the syrup. Mix well until incorporated. ​Set aside to cool completely. The syrup must be cold when poured over the hot pie so that way the phyllo stays nice and crisp. Make the Custard: Beat the eggs, yolks, half of the sugar, salt, semolina, and corn starch until thick and pale yellow. About 3 minutes. In the meantime warm up the milk in a saucepan with the remaining sugar until scalding hot. ​Temper the egg mixture by adding some hot milk and whisking well. Add the egg mixture to the milk in the saucepan and cook over low heat while continuously stirring until it thickens. Once it comes to a boil it will be at the correct thickness. ​Remove from heat and add vanilla extract and about 2 tablespoons of the melted butter, and the orange zest. Mix well to incorporate and set aside. ​Brush some butter all over the inside of a 9 by 13-inch baking dish. Line the inside of the pan with a sheet of phyllo. Drizzle the top with the melted butter. Layer all of the sides of the pan with sheets of phyllo (one sheet at a time) and drizzle butter over each sheet. Allow half of each sheet to hang outside of the pan (see the video) ​Pour the custard filling in the center and fold the phyllo sheets hanging over the sides on top of the filling drizzling each stack with butter. ​Place another stack of four sheets on top and tuck the excess phyllo into the sides of the pan. Drizzle with more butter. Do the same with the final remaining sheets of phyllo. ​Scour the pie into 12 slices or more if you will be serving smaller pieces. Try not to cut all the way down to the bottom. Pour all of the remaining butter on top and brush the sides of the phyllo as well. ​Place the pie onto a baking sheet to make it easier and safer to transfer from the oven. ​Bake for 45 - 60 minutes or until the pie is a deep golden color. ​As soon as the pie comes out of the oven, slice over the scored marks all the way down to the bottom. Pour all of the syrup over the pie. Sprinkle a generous amount of cinnamon on top and set aside for at least 30 minutes.​Enjoy Notes The pie must rest a bit before cutting so that it has time to set. If it is cut and served right away all of the custard will ooze out and it will look like a big mess. Official Facebook Page:   / dimitrasdishes   Instagram:   / dimitras.dishes   Pinterest:   / dimitrasdis0637   Twitter:   / dimitrasdishes   Here are links to some of my favorite cooking tools. The links take you to Amazon where I'm proud to be an affiliate partner :) My cutting board: http://amzn.to/2e2p8ED Kitchen Aid Mixer: http://amzn.to/2dQXU0b Food Processor: http://amzn.to/2eXcvZd Microplane: http://amzn.to/2eL2vTo Madeleine Pan: http://amzn.to/2dQU1sm Cheesecake Pan: http://amzn.to/2eXaGeQ Vitamix Blender: http://amzn.to/2eXcvbH Nonstick pan: http://amzn.to/2eL804t Cast iron pan: http://amzn.to/2dQYfjs Pastry Bag: http://amzn.to/2e2v0xD Half sheet baking pans: http://amzn.to/2fcv7cD Thanks for watching! I'd love to see your recreations of these dishes so please share pics with me on social media :) Don't forget to SUBSCRIBE and spread the word so that we can make the world more delicious!

Comments
  • Греческий десерт с заварным кремом «Галактобуреко» | Кристин Кушинг 5 лет назад
    Греческий десерт с заварным кремом «Галактобуреко» | Кристин Кушинг
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Spanakopitakia: Greek Spinach Pie Triangles  The best appetizer!! 4 года назад
    Spanakopitakia: Greek Spinach Pie Triangles The best appetizer!!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Galaktoboureko rolls (Greek custard pie) 5 лет назад
    Galaktoboureko rolls (Greek custard pie)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Galaktoboureko Rolls: Greek Custard Phyllo Rolls 7 лет назад
    Galaktoboureko Rolls: Greek Custard Phyllo Rolls
    Опубликовано: 7 лет назад
  • ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год! 4 дня назад
    ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Greek Custard Pie - Galaktoboureko | Akis Petretzikis 4 года назад
    Greek Custard Pie - Galaktoboureko | Akis Petretzikis
    Опубликовано: 4 года назад
  • «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар 3 недели назад
    «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Γαλακτομπούρεκο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 5 лет назад
    Γαλακτομπούρεκο της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Готовлю этот вкусный греческий десерт 3 раза в неделю! Бугаца - заварной пирог с манной крупой 3 года назад
    Готовлю этот вкусный греческий десерт 3 раза в неделю! Бугаца - заварной пирог с манной крупой
    Опубликовано: 3 года назад
  • Greek Bougatsa | Greek Custard Pie | Food Channel L Recipes 5 лет назад
    Greek Bougatsa | Greek Custard Pie | Food Channel L Recipes
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Креатопита: греческий пирог с говядиной и фило 4 года назад
    Креатопита: греческий пирог с говядиной и фило
    Опубликовано: 4 года назад
  • Галактобуреко | Пирог с заварным кремом без яиц, десерт | Будешь готовить каждую неделю !! 3 года назад
    Галактобуреко | Пирог с заварным кремом без яиц, десерт | Будешь готовить каждую неделю !!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Γαλακτομπούρεκο | Άκης Πετρετζίκης 9 лет назад
    Γαλακτομπούρεκο | Άκης Πετρετζίκης
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Пачка Творога и 20 минут! Целая гора вкуснятина готова! Даже крошки не останется 4 месяца назад
    Пачка Творога и 20 минут! Целая гора вкуснятина готова! Даже крошки не останется
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Галатопита или молочный пирог  самый простой десерт, который я когда-либо готовила. 2 года назад
    Галатопита или молочный пирог самый простой десерт, который я когда-либо готовила.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Царские Хачапури — Самые Редкие в Грузии! 4 дня назад
    Царские Хачапури — Самые Редкие в Грузии!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • МЕНЮ на Новый Год 2026  🎁🎄 ❄️  Легко, Красиво, Вкусно и Полезно! 6 дней назад
    МЕНЮ на Новый Год 2026 🎁🎄 ❄️ Легко, Красиво, Вкусно и Полезно!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • GALAKTOBOUREKO - Greek Semolina Custard and Fillo Pastry Pie 11 месяцев назад
    GALAKTOBOUREKO - Greek Semolina Custard and Fillo Pastry Pie
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Просто кофе! Листья орхидеи мгновенно укореняются от основания и цветут круглый год. 12 дней назад
    Просто кофе! Листья орхидеи мгновенно укореняются от основания и цветут круглый год.
    Опубликовано: 12 дней назад
  • ДНК царицы Нефертити наконец проанализировали, результат поразил учёных… 7 дней назад
    ДНК царицы Нефертити наконец проанализировали, результат поразил учёных…
    Опубликовано: 7 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5