У нас вы можете посмотреть бесплатно Chocolate Fudge Frosting Firm Shell by Diane Lovetobake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The video and photo is owned by Diane Lovetobake. No Copying, pinning, publishing Chocolate Fudge frosting recipe is cooked to a fudge consistency. 2 cups of granulated sugar, 2 Tablespoons corn syrup, 2/3 cup evaporated milk, 3 Tablespoons of vegetable or canola oil, 9 Tablespoons baking cocoa. (1/4 cup butter and 1 teaspoon vanilla don's use till later.) Bring all ingredients to a light boil. Use a candy thermometer till it reaches about 232 F ( a soft ball stage) If you don't have one drop a small amount into cold water and it forms a soft ball. Note: I miss quoted the temperature on the video let frosting reach 232F a soft ball stage. Take frosting off heat add 1/4 cup butter and don't stir let cool for 1 hour. After the hour use a hand mixer and beat in 1 teaspoon of vanilla until frosting is creamy and just begins to hold it shape. Spread or dip your cake before frosting hardens. Makes 2 cups Will dry to a firm chocolate shell. Note: Meant to say turn up the temperature instead of speed. (Thinking of a hand mixer I guess).