• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How To Make Kurma | Foodie Nation скачать в хорошем качестве

How To Make Kurma | Foodie Nation 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How To Make Kurma | Foodie Nation
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How To Make Kurma | Foodie Nation в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Kurma | Foodie Nation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How To Make Kurma | Foodie Nation в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How To Make Kurma | Foodie Nation

Kumar is the fella who does sell Roti round the corner, this is KURMA: Yield: 30 – 32 Pieces INGREDIENTS Kurma Dough: 2 Cups All Purpose Flour ¾ Tsp Elychee (Cardamom) Powder ½ Tsp Cinnamon Powder ¼ Tsp Nutmeg Powder 2 Tbsp Freshly Grated Ginger Root ¼ Cup or 2 oz. Cold Butter, cubed 2 Full Tbsp Condensed Milk or 3 Tbsp Sugar 2½ oz. Milk Vegetable Oil For Frying Paag/Sugar Glaze: ¼ Cup Water ¾ Cup Sugar METHOD 1. In a medium mixing bowl, place flour, elychee powder, cinnamon, nutmeg, ginger and mix thoroughly to disperse. 2. Place cubes of butter into the flour and using your finger tips, rub the fat into the flour to allow it to evenly distribute. 3. Add condensed milk in and mix to combine. 4. Add milk slowly to the flour while you knead it. 5. Knead until dough is firm but pliable. 6. Place dough in freezer for 10 minutes to firm up. 7. Divide dough into two portions. 8. Place dough on a work surface and roll each dough into ¼ inch thickness and then slice into 3 inch long strips. 9. Place pieces on a clean platter. 10. Preheat oil in a small high sided iron pot to medium heat ranging around 280-300 degrees Fahrenheit. 11. Place a few strips of the dough into the hot oil and fry using a slotted spoon to move Kurma around in the oil to develop a light golden brown colour for an average of 2 minutes. 12. Place in a large bowl with napkins to remove excess oil. 13. Remove oil soaked napkins, discard and leave fried Kurma in the bowl until the next stage. 14. For the Paag, place all the ingredients into a shallow pot and bring to a boil. Allow the syrup to cook until sugar achieves a temperature of 180 degrees Fahrenheit and white ashy small bubbles develop on the surface of the liquid. This may take a few minutes to achieve. 15. Very carefully, pour the hot sugar solution over the Kurma pieces in the bowl and toss quickly with a spoon to coat with the sugar glaze. After pouring sugar, continue to toss and shake the bowl to ensure the strips don’t stick to each other and the bowl. The Kurma would now have a white frosted snow like glaze stuck to it. 16. Enjoy. —————— More How To's: https://goo.gl/m8EdBY Connect with: Kezzianne Miller: @kezzidoeseat Chef Jason Peru: @chefjasonperu —————— Subscribe to Foodie Nation: https://goo.gl/wg373X Connect with Foodie Nation on: Instagram:   / foodienatio.  . Pinterest:   / foodienationtt   Twitter:   / foodienationtt   Facebook:   / foodienationtt   Website: https://www.foodienationtt.com/ Email: [email protected] —————— MUSIC CREDITS: Beach Party - Islandesque by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://incompetech.com/music/royalty-... Artist: http://incompetech.com/

Comments
  • Crunchy Buttery Kurma 4 года назад
    Crunchy Buttery Kurma
    Опубликовано: 4 года назад
  • How To Make Trini Aloo (Potato) Pies | Foodie Nation 5 лет назад
    How To Make Trini Aloo (Potato) Pies | Foodie Nation
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How To Make Trini Doubles | Foodie Nation x Sauce Doubles 5 лет назад
    How To Make Trini Doubles | Foodie Nation x Sauce Doubles
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Guyanese Soft And Fluffy Oil Roti / Paratha Step By Step Instructions #guyaneserecipe #paratha 2 года назад
    Guyanese Soft And Fluffy Oil Roti / Paratha Step By Step Instructions #guyaneserecipe #paratha
    Опубликовано: 2 года назад
  • Pepper Roti от Shanty в Сипарии, Тринидад и Тобаго | В Де Кухне 3 года назад
    Pepper Roti от Shanty в Сипарии, Тринидад и Тобаго | В Де Кухне
    Опубликовано: 3 года назад
  • Хрустящая курма для Дивали / Имбирная курма 2 года назад
    Хрустящая курма для Дивали / Имбирная курма
    Опубликовано: 2 года назад
  • Trini Kurma Crunchy (Mithai) - Step by Step- Episode 902 6 лет назад
    Trini Kurma Crunchy (Mithai) - Step by Step- Episode 902
    Опубликовано: 6 лет назад
  • WHY TRINBAGO Pastelle Pie is the best ! 1 месяц назад
    WHY TRINBAGO Pastelle Pie is the best !
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как приготовить мягкие и пышные чапати | Мягкие слоёные чапати | Паратха | Роти 1 год назад
    Как приготовить мягкие и пышные чапати | Мягкие слоёные чапати | Паратха | Роти
    Опубликовано: 1 год назад
  • CRUNCHY KURMA | MITHAI | DIWALI DESSERT-  DETAILED INSTRUCTIONS 6 лет назад
    CRUNCHY KURMA | MITHAI | DIWALI DESSERT- DETAILED INSTRUCTIONS
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Make Trini Milk Barfi | Foodie Nation x Trini Cooking With Natasha 6 лет назад
    How To Make Trini Milk Barfi | Foodie Nation x Trini Cooking With Natasha
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Make Trini Coconut Ice Cream | Foodie Nation 5 лет назад
    How To Make Trini Coconut Ice Cream | Foodie Nation
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ХВАТИТ РОТИ *2 в 1* Paratha Roti - Mom's Trini Cooking 4 года назад
    ХВАТИТ РОТИ *2 в 1* Paratha Roti - Mom's Trini Cooking
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to make a Crunchy Trini Khurma 5 лет назад
    How to make a Crunchy Trini Khurma
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How To Make Trini Coconut Fudge | Foodie Nation 5 лет назад
    How To Make Trini Coconut Fudge | Foodie Nation
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Вкуснее ЛЮБОГО ТОРТА!Шикарные ТРУБОЧКИ с КРЕМОМ ✅Проверенный рецепт 13 дней назад
    Вкуснее ЛЮБОГО ТОРТА!Шикарные ТРУБОЧКИ с КРЕМОМ ✅Проверенный рецепт
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Узнав этот метод, я готовлю слоёное тесто только дома. Просто и легко! 11 месяцев назад
    Узнав этот метод, я готовлю слоёное тесто только дома. Просто и легко!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Рецепт перцового роти 4 года назад
    Рецепт перцового роти
    Опубликовано: 4 года назад
  • How To Make The Best Jamaican Beef Patty | Flaky and Juicy! 2 года назад
    How To Make The Best Jamaican Beef Patty | Flaky and Juicy!
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Make Kurma | Indian Sweets | Eid Treats | Trinidad 5 лет назад
    How To Make Kurma | Indian Sweets | Eid Treats | Trinidad
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5