У нас вы можете посмотреть бесплатно How Different Types of Flours Affect Your Pizza Dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A good quality flour is essential for great pizza! The more flours you test out, the better you will start to understand your dough. In this video, I am playing around with three different flours: Caputo Tipo 00 Pizzeria Flour Molino Pasini Tipo 00 “Verde” Molino Pasini Tipo 0 “Soffio - Lungha” As I mentioned in the video, for professional pizza with long fermentation, I recommend blending anywhere from 30 percent of a stronger flour (ex. Tipo 0, bread flour, or Manitoba), with the rest 70% Tipo 00 flour. On the other hand, if you are making pizza dough at home for fun, start by blending 50% strong flour with 50% Tipo 00 or even All Purpose Flour. This is only an introductory video explaining the importance of flour in your pizza dough. For more questions, leave them in the comments below. And don’t forget to share this video with friends and fellow pizza lovers!