У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese-Style Chop Suey (Happosai) | Easy One-Pan или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Japanese-Style Chop Suey (Happosai) | Easy One-Pan By viewer request, we’re making a one-pan stir-fry with a glossy, thick sauce—great over rice or crispy noodles. It’s a one-pan recipe, so it’s easy even on busy days. Just follow the on-screen captions, and you’ll get restaurant-style Japanese-Style Chop Suey (Happosai) at home. ✨Ingredients (serves ~2) ・Napa cabbage: 300 g (≈ 10.6 oz) ・Carrot: ½ medium (≈ 60 g / 2 oz) ・Shiitake mushrooms: 3 ・Baby corn: 4 ・Pork belly (thin-sliced): 120 g (≈ 4.2 oz) ・Frozen seafood mix: 70 g (≈ 2.5 oz) ・Quail eggs : 6 ・Neutral oil: as needed (for stir-fry) <Sauce Mix> ・Soy sauce: 1½ Tbsp (≈ 22 ml) ・Sake (or dry sherry): 1½ Tbsp (≈ 22 ml) ・Sugar: 2 tsp (≈ 8 g) ・Chicken bouillon powder: 2 Tbsp (≈ 30 ml) ・Water: 250 ml (≈ 1 cup) ・Slurry: Potato starch 2 Tbsp + Water 2 Tbsp (cornstarch works too) If you try this recipe, please tell me how it turned out in the comments! And let me know what you’d like me to cook next—leave your requests below. Please like & subscribe for more easy Japanese home cooking.@Japanesecookingclass #chopsuey #happosai #easyrecipe #japaneserecipe #cooking #comfortfood #homecook #recipe #easyrecipe #onepanrecipe #stirfry #japanesecookingclass