• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! скачать в хорошем качестве

Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness!

Prajitura usoara si rapida cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness (cafea solubila) pentru Craciun, Anul Nou /Revelion sau Pasti. Foloseste toate albusurile ramase de la cozonac si este super rapida si usoara. Ingrediente: Pentru blat: • 7 albusuri (~260 g) • O lingurita de otet • 200 g zahar • 3 plicuri de zahar vanilat • 100 g faina • 100 g nuca macinata marunt. Aveti grija sa nu fie ranceda sau amara, si sa fie bine aleasa de coji inainte de maruntire Pentru crema: • 250 g mascarpone rece, de la frigider • 150 ml smantana pentru frisca cu minim 35% grasime • 150 g ciocolata cu 50% cacao – procentul de cacao influenteaza consistenta cremei, asa ca este recomandat sa-l respectam • 50 g zahar pudra. Cantitatea de zahar se poate micsora sau chiar omite pentru cei care prefera mai putin dulce. • O lingurita plina de cafea solubila. A mea este decofeinizata. • Un sfert de lingurita de sare • Si 100 de pralina de nuca pentru décor Intr-un castron potrivit de mare punem mascarpone. Intr-un bol mai mic pe baie de aburi punem smantana pentru frisca, zaharul, sarea si cafeaua solubila. Se tine pe baie de abur pana ce totul s-a dizolvat corespunzator, apoi se adauga ciocolata si se amesteca pana se topeste. Adaugam acest amestec cu ciocolata si cafea peste mascarpone si mixam. Dam la frigider. Pentru blat, in loc de 3 foi mai mici de prajitura, vom face o foaie mare in tava de la aragaz si o vom imparti in 3. Preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura si jos, fara ventilator. Tapetam tava de la aragaz (~43X33) cu hartie de copt si o ungem si cu putin ulei ca sa fim siguri ca se dezlipeste lesne de blat. Amestecam nuca macinata cu faina, si zaharul cu haharul vanilat. Peste albusuri punem o lingurita de otet, pentru stabilitatea spumei. Mixam. Dupa ce isi maresc considerabil volumul incepem sa incorporam treptat cate o lingura de zahar pana terminm totul si spuma noastra devine pufoasa si cremoasa ca o spuma de ras. In albusuri incorporam nuca cu faina. Se rastoarna aluatul cu nuca in tava si se niveleaza cat mai bine cu putinta. Se da la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 14 minute sau pana cand arata ca in videoclip. Cand o atingem forma degetului nu trebuie sa ramana imprimata si scobitoarea introdusa in centru trebuie sa iasa curata. Lasam putin sa se raceasca, rasturnam si indepartam foaia de copt de la baza. Se imparte Blatul in 3 fasii egale. Ale mele au 30 x11.5 cm fiecare. Raman si doua margini de aluat pentru rontaiala bucatarului. Construim prajitura. Eu am o tava lunguiata de prajitura cu dimensiunile de 30X11.5 cm, numai buna pentru aceasta reteta. Daca nu aveti nu este bai, puteti forma direct pe un platou, fara nicio forma. Construim asa – blat -240 g crema – blat – 240 g crema – blat. Mai ramane foarte putina crema 70-80 g care se intinde pe deasupra si pe margini. Se decoreaza toata suprafata cu pralina sau krant de nuca caramelizata. Imediat va spun cum l-am facut. Veti avea nevoie cam de 100 g. Este gata. Se da la frigider ca sa devina ferma si inchegata inainte de servire. Obtineti 8 felii mari de prajitura, dar mai degraba aceste felii trebuie impartite pe jumatate. Reteta pentru pralina sau krantul de nuca: Pentru fiecare 100 g de zahar, folosim 60 g de nuca taiata mare. Eu voi prepara acum cantitate dubla ca sa am pentru mai multe prajituri. Pregatim o tigaie cu invelis antiaderent foarte curata, o foaie mare de hartie de copt impaturita in doua, ca o carte, un facalet si un tocator de lemn. Vom face un caramel uscat. Punem tigaia pe foc maxim si presaram zaharul in strat cat mai uniform. Asteptam pana cand incepe sa devina lichid. Apoi amestecam. Imediat ce zaharul s-a topit integral si are o culoare brun aurie, inchidem focul si adaugam nucile. Omogenizam repede. Pralina se pune imediat pe o jumatate a foii de copt. Se inveleste cu cealalta jumatate de foaie de copt si se intinde cu facaletul cat mai subtire posibil. O lasam sa se intareasca complet. Dupa ce s-a intarit, incepem sa o spargem cu partea plata de la ciocanul de snitele. Cu cat mai subtire ati intins foaie de caramel, cu atat mai usor se va sparge. Daca aveti o punga de vidat, puteti sa puneti krantul acolo si sa-l zdrobiti cu ciocanul. Punga de vidat este foarte groasa si rezistenta si nu se rupe.

Comments
  • Cu 200g de unt faci un platou intreg! Prajitura Krantz cu blat cu nuca si crema fina de vanilie! 1 год назад
    Cu 200g de unt faci un platou intreg! Prajitura Krantz cu blat cu nuca si crema fina de vanilie!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Prajitura Congo Reteta de la bunica//Foi din albușuri cu nucă și cremă cu cafea(ness) 7 месяцев назад
    Prajitura Congo Reteta de la bunica//Foi din albușuri cu nucă și cremă cu cafea(ness)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • ЖАРЕНЫЕ ПИРОЖКИ С КАРТОШКОЙ И ЛУКОМ. Удачный рецепт теста 1 день назад
    ЖАРЕНЫЕ ПИРОЖКИ С КАРТОШКОЙ И ЛУКОМ. Удачный рецепт теста
    Опубликовано: 1 день назад
  • 40 de intrebari cu Denise Rifai (22.11.2025) - Nicolae Guta | Editie COMPLETA 6 часов назад
    40 de intrebari cu Denise Rifai (22.11.2025) - Nicolae Guta | Editie COMPLETA
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Prajitura-blat cu nuca,crema mascarpone si nuci caramelizate 3 года назад
    Prajitura-blat cu nuca,crema mascarpone si nuci caramelizate
    Опубликовано: 3 года назад
  • ⚡️ Путина призвали победить || Зеленский отдал срочный приказ 2 часа назад
    ⚡️ Путина призвали победить || Зеленский отдал срочный приказ
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Fursecuri fragede pentru Craciun (paleuri, pricomigdale si fursecuri spritate) 5 лет назад
    Fursecuri fragede pentru Craciun (paleuri, pricomigdale si fursecuri spritate)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • PRAJITURA DIN FOI CU CREMA DE ZAHAR ARS - Prea buna ca sa o poti uita! #abyblajan #reteteaby #foi 1 год назад
    PRAJITURA DIN FOI CU CREMA DE ZAHAR ARS - Prea buna ca sa o poti uita! #abyblajan #reteteaby #foi
    Опубликовано: 1 год назад
  • Amandina de casa intr-o ora, cu fondant din ciocolata si zahar! Cea mai simpla si rapida reteta! 2 года назад
    Amandina de casa intr-o ora, cu fondant din ciocolata si zahar! Cea mai simpla si rapida reteta!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Prăjitură cu nucă în foi fragede și cremă de ness - o combinație de top ! 2 недели назад
    Prăjitură cu nucă în foi fragede și cremă de ness - o combinație de top !
    Опубликовано: 2 недели назад
  • «Мы хотим ЭТУ, папа!» — настаивали близнецы, пока весь город шептался, что вдова «слишком широкая 1 месяц назад
    «Мы хотим ЭТУ, папа!» — настаивали близнецы, пока весь город шептался, что вдова «слишком широкая
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Cea mai buna Prajitura cu  Foi de Cacao si Crema de Nuca! Reteta usoara ideala pentru sarbatori 11 месяцев назад
    Cea mai buna Prajitura cu Foi de Cacao si Crema de Nuca! Reteta usoara ideala pentru sarbatori
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Prăjitura Tosca cu cremă de vanilie și blat din albușuri cu mac și cocos | Savori Urbane 1 год назад
    Prăjitura Tosca cu cremă de vanilie și blat din albușuri cu mac și cocos | Savori Urbane
    Опубликовано: 1 год назад
  • Самый ПРОСТОЙ🍰 Ореховый торт, Карамельный крем, Шоколадно-ореховый глазурь | Шеф Паул Константин 2 года назад
    Самый ПРОСТОЙ🍰 Ореховый торт, Карамельный крем, Шоколадно-ореховый глазурь | Шеф Паул Константин
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tort bulgaresc Garash pentru Revelion - 5 blaturi subtiri cu nuca invelite in ciocolata! 2 года назад
    Tort bulgaresc Garash pentru Revelion - 5 blaturi subtiri cu nuca invelite in ciocolata!
    Опубликовано: 2 года назад
  • I se zice Grasu ! Va fi “invitat” la toate sarbatorile noastre! Cozonac pufos urias! 2 года назад
    I se zice Grasu ! Va fi “invitat” la toate sarbatorile noastre! Cozonac pufos urias!
    Опубликовано: 2 года назад
  • ПЕСОЧНОЕ ТЕСТО для тарталеток sablé  ПОШАГОВО/ Рассыпчатая основа ДЛЯ ТАРТА Shortcrust dough 2 месяца назад
    ПЕСОЧНОЕ ТЕСТО для тарталеток sablé ПОШАГОВО/ Рассыпчатая основа ДЛЯ ТАРТА Shortcrust dough
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Prajitura Cenusareasa. Prajitura de casa perfecta pentru sarbatori | Adygio Kitchen 4 года назад
    Prajitura Cenusareasa. Prajitura de casa perfecta pentru sarbatori | Adygio Kitchen
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ореховый торт, простой и очень вкусный крем. 3 года назад
    Ореховый торт, простой и очень вкусный крем.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Prăjitura Reka cu foi cu miere, nucă și cremă de smântână - rețeta veche CC SUB | Savori Urbane 1 год назад
    Prăjitura Reka cu foi cu miere, nucă și cremă de smântână - rețeta veche CC SUB | Savori Urbane
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5