• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! скачать в хорошем качестве

Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness!

Prajitura usoara si rapida cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness (cafea solubila) pentru Craciun, Anul Nou /Revelion sau Pasti. Foloseste toate albusurile ramase de la cozonac si este super rapida si usoara. Ingrediente: Pentru blat: • 7 albusuri (~260 g) • O lingurita de otet • 200 g zahar • 3 plicuri de zahar vanilat • 100 g faina • 100 g nuca macinata marunt. Aveti grija sa nu fie ranceda sau amara, si sa fie bine aleasa de coji inainte de maruntire Pentru crema: • 250 g mascarpone rece, de la frigider • 150 ml smantana pentru frisca cu minim 35% grasime • 150 g ciocolata cu 50% cacao – procentul de cacao influenteaza consistenta cremei, asa ca este recomandat sa-l respectam • 50 g zahar pudra. Cantitatea de zahar se poate micsora sau chiar omite pentru cei care prefera mai putin dulce. • O lingurita plina de cafea solubila. A mea este decofeinizata. • Un sfert de lingurita de sare • Si 100 de pralina de nuca pentru décor Intr-un castron potrivit de mare punem mascarpone. Intr-un bol mai mic pe baie de aburi punem smantana pentru frisca, zaharul, sarea si cafeaua solubila. Se tine pe baie de abur pana ce totul s-a dizolvat corespunzator, apoi se adauga ciocolata si se amesteca pana se topeste. Adaugam acest amestec cu ciocolata si cafea peste mascarpone si mixam. Dam la frigider. Pentru blat, in loc de 3 foi mai mici de prajitura, vom face o foaie mare in tava de la aragaz si o vom imparti in 3. Preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius, caldura si jos, fara ventilator. Tapetam tava de la aragaz (~43X33) cu hartie de copt si o ungem si cu putin ulei ca sa fim siguri ca se dezlipeste lesne de blat. Amestecam nuca macinata cu faina, si zaharul cu haharul vanilat. Peste albusuri punem o lingurita de otet, pentru stabilitatea spumei. Mixam. Dupa ce isi maresc considerabil volumul incepem sa incorporam treptat cate o lingura de zahar pana terminm totul si spuma noastra devine pufoasa si cremoasa ca o spuma de ras. In albusuri incorporam nuca cu faina. Se rastoarna aluatul cu nuca in tava si se niveleaza cat mai bine cu putinta. Se da la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 14 minute sau pana cand arata ca in videoclip. Cand o atingem forma degetului nu trebuie sa ramana imprimata si scobitoarea introdusa in centru trebuie sa iasa curata. Lasam putin sa se raceasca, rasturnam si indepartam foaia de copt de la baza. Se imparte Blatul in 3 fasii egale. Ale mele au 30 x11.5 cm fiecare. Raman si doua margini de aluat pentru rontaiala bucatarului. Construim prajitura. Eu am o tava lunguiata de prajitura cu dimensiunile de 30X11.5 cm, numai buna pentru aceasta reteta. Daca nu aveti nu este bai, puteti forma direct pe un platou, fara nicio forma. Construim asa – blat -240 g crema – blat – 240 g crema – blat. Mai ramane foarte putina crema 70-80 g care se intinde pe deasupra si pe margini. Se decoreaza toata suprafata cu pralina sau krant de nuca caramelizata. Imediat va spun cum l-am facut. Veti avea nevoie cam de 100 g. Este gata. Se da la frigider ca sa devina ferma si inchegata inainte de servire. Obtineti 8 felii mari de prajitura, dar mai degraba aceste felii trebuie impartite pe jumatate. Reteta pentru pralina sau krantul de nuca: Pentru fiecare 100 g de zahar, folosim 60 g de nuca taiata mare. Eu voi prepara acum cantitate dubla ca sa am pentru mai multe prajituri. Pregatim o tigaie cu invelis antiaderent foarte curata, o foaie mare de hartie de copt impaturita in doua, ca o carte, un facalet si un tocator de lemn. Vom face un caramel uscat. Punem tigaia pe foc maxim si presaram zaharul in strat cat mai uniform. Asteptam pana cand incepe sa devina lichid. Apoi amestecam. Imediat ce zaharul s-a topit integral si are o culoare brun aurie, inchidem focul si adaugam nucile. Omogenizam repede. Pralina se pune imediat pe o jumatate a foii de copt. Se inveleste cu cealalta jumatate de foaie de copt si se intinde cu facaletul cat mai subtire posibil. O lasam sa se intareasca complet. Dupa ce s-a intarit, incepem sa o spargem cu partea plata de la ciocanul de snitele. Cu cat mai subtire ati intins foaie de caramel, cu atat mai usor se va sparge. Daca aveti o punga de vidat, puteti sa puneti krantul acolo si sa-l zdrobiti cu ciocanul. Punga de vidat este foarte groasa si rezistenta si nu se rupe.

Comments
  • Prăjitura Medovik cu foi cu miere și cremă de smântână cu mascarpone sau frișcă | Savori Urbane 7 дней назад
    Prăjitura Medovik cu foi cu miere și cremă de smântână cu mascarpone sau frișcă | Savori Urbane
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Cu 200g de unt faci un platou intreg! Prajitura Krantz cu blat cu nuca si crema fina de vanilie! 2 года назад
    Cu 200g de unt faci un platou intreg! Prajitura Krantz cu blat cu nuca si crema fina de vanilie!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 14 decembrie 2025 7 часов назад
    14 decembrie 2025
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Foaia de bezea se face in 10 min si crema in 2! Rulada Pavlova cu zmeura frisca si mascarpone! 2 года назад
    Foaia de bezea se face in 10 min si crema in 2! Rulada Pavlova cu zmeura frisca si mascarpone!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 50% aluat si 50% umplutura - Cozonac bucovinean, pufos, bogat care se desface fasii! 2 дня назад
    50% aluat si 50% umplutura - Cozonac bucovinean, pufos, bogat care se desface fasii!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!! 1 год назад
    Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Prajitura-blat cu nuca,crema mascarpone si nuci caramelizate 3 года назад
    Prajitura-blat cu nuca,crema mascarpone si nuci caramelizate
    Опубликовано: 3 года назад
  • Prajitura Congo Reteta de la bunica//Foi din albușuri cu nucă și cremă cu cafea(ness) 8 месяцев назад
    Prajitura Congo Reteta de la bunica//Foi din albușuri cu nucă și cremă cu cafea(ness)
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие! 22 часа назад
    Самые Воздушные и Бюджетные пирожные на РОЖДЕСТВО! 8 видов из одной массы! Вкуснейшие!
    Опубликовано: 22 часа назад
  • Cele mai bune si fragede piersici reteta copilariei iubita de toata lumea | Reteta usoara garantat 3 года назад
    Cele mai bune si fragede piersici reteta copilariei iubita de toata lumea | Reteta usoara garantat
    Опубликовано: 3 года назад
  • Prăjitura Ferrero în foi de napolitană și bezea cu alune - un deliciu suprem, pentru zile magice 2 года назад
    Prăjitura Ferrero în foi de napolitană și bezea cu alune - un deliciu suprem, pentru zile magice
    Опубликовано: 2 года назад
  • 11 DECEMBRIE 2025. Ziua în care justiția română a explodat 3 дня назад
    11 DECEMBRIE 2025. Ziua în care justiția română a explodat
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Prajitura Albinita. Cea mai simpla, rapida si curata metoda pentru foile cu miere 3 года назад
    Prajitura Albinita. Cea mai simpla, rapida si curata metoda pentru foile cu miere
    Опубликовано: 3 года назад
  • БУДУ Теперь  Готовить КАЖДЫЙ НОВЫЙ ГОД!!🎄Салат ТИФФАНИ Шикарный ВКУС По-НОВОМУ!СЕКРЕТ в Заправке 1 час назад
    БУДУ Теперь Готовить КАЖДЫЙ НОВЫЙ ГОД!!🎄Салат ТИФФАНИ Шикарный ВКУС По-НОВОМУ!СЕКРЕТ в Заправке
    Опубликовано: 1 час назад
  • Prăjitură cu Nucă și Cremă de Mascarpone 1 год назад
    Prăjitură cu Nucă și Cremă de Mascarpone
    Опубликовано: 1 год назад
  • Aluat fraged cu nuca in 5 min - pentru cornulete, fursecuri, cosulete 2 года назад
    Aluat fraged cu nuca in 5 min - pentru cornulete, fursecuri, cosulete
    Опубликовано: 2 года назад
  • Aceasta e cea mai buna prajitura cu nuca facuta acasa! | savurostv 4 года назад
    Aceasta e cea mai buna prajitura cu nuca facuta acasa! | savurostv
    Опубликовано: 4 года назад
  • Prajitura Cenusareasa. Prajitura de casa perfecta pentru sarbatori | Adygio Kitchen 4 года назад
    Prajitura Cenusareasa. Prajitura de casa perfecta pentru sarbatori | Adygio Kitchen
    Опубликовано: 4 года назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! МЫ просто ОБОЖАЕМ ЭТОТ САЛАТ! 1 час назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! МЫ просто ОБОЖАЕМ ЭТОТ САЛАТ!
    Опубликовано: 1 час назад
  • Prăjitură cu caramel, nucă și cafea - un desert în straturi, cu o combinație de Top 10 месяцев назад
    Prăjitură cu caramel, nucă și cafea - un desert în straturi, cu o combinație de Top
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5