• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!! скачать в хорошем качестве

Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!! 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Prajitura cu nuca, caramel si ness, cu doar 6 albusuri ramase de la cozonac! Delicioasa!!

Reteta de prajitura cu blat cu nuca si crema de caramel cu ness, doua arome care merg de minune impreuna. Nu este greu de facut si puteti folosi pentru ea albusurile ramase de la alte preparate de sarbatori. Ingrediente (8 portii): Pentru crema: • 500 ml de lapte cu 3.5% grasime • 40 g amidon • 200 g zahar • 200 g unt cu minim 82% grasime, moale • Un sfert de lingurita de sare • Si o lingurita de cafea solubila Pentru blat: • 6 albusuri • O lingurita de otet • 180 g zahar • 80 g de nuca macinata fin • 80 g faina 000 • O fiola de esenta de vanilie Pentru decor: • 60 g fulgi de ciocolata amaruie Mai intai ne vom ocupa de crema pentru ca are nevoie de putin timp ca sa se raceasca. Peste amidon adaugam 2 linguri cu varf de zahar, din cantitatea dedicata pentru crema, apoi amestecam. Daca nu avem albusuri ramase de la alte preparate si pregatim aceasta prajitura cu oua intregi, pe care le separam pe loc, putem adauga aici si 6 galbenusuri. Amestecam totul, adaugand cate o lingura de lapte la nevoie. Trebuie sa obtinem o pasta consistenta si omogena, fara nicio aglomerare de amidon. Punem zaharul ramas intr-o craticioara suficient de incapatoare si o asezam pe foc mare. Asteptam pana devine lichid in mai multe locuri, apoi amestecam usor. Cand a capatat o culoare brun aurie si nu mai are aglomerari, turnam deasupra toata cantitatea de lapte ramasa. Fierbem pana tot caramelul se dizolva. Apoi oprim temporar focul, si adaugam pasta de amidon! Imediat incepem sa amestecam cu un tel si pornim din nou focul. Se va ingrosa destul de repede. Daca pregatim crema fara galbenusuri trebuie sa o gatim pe foc cel putin un minut din momentul in care s-a ingrosat. Daca pregatim crema cu galbenusuri, trebuie sa o gatim cel putin 3 minute, amestecand continuu. Galbenusurile contin o enzima care trebuie inactivata prin gatire. Daca nu gatim suficient de bine crema, si enzima ramane activa, ea va distruge in cateva ore amidonul, si vom avea o crema foarte moale. Neaparat adaugam si putina sare. Caramelul cere sare. La sfarsit adaugam cafeaua solubila. Daca vrem strict o aroma de caramel, atunci putem omite cafeaua. Ca sa se raceasca mai repede, transferam crema intr-un castron metalic, si o dam la frigider. Blatul. Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius. Pentru cuptorul electric alegem un program care da caldura sus si jos fara ventilatie. Pregatim o tava pentru prajitura cu dimensiunile de 30X12 cm. O gresam cu putin unt moale. Amestecam nuca macinata fin cu faina. Punem albusurile intr-un bol mai mare si adaugam o lingurita de otet. Aciditatea face bezeaua mai stabila si mai omogena. Mixam albusurile cu un mixer da mana, la viteza maxima pana cand se albesc si obtinem foarte mult volum. Apoi adaugam treptat zaharul, mixand pana cand acesta se dizolva. Deasupra albusurilor punem esenta de vanilie, apoi incorporam faina cu nuca in 2-3 transe. Amestecam cu miscari circulare, prin invaluire, utilizand o paleta. Transferam aluatul astfel obtinut, in tava pregatita anterior. Dam la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 25 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in mijloc, iese curata. Scoatem blatul din cuptor si il lasam putin sa se raceasca. Dupa ce crema s-a racit complet, se transfera intr-un bol si se mixeaza cu untul gras moale, adaugat treptat lingura cu lingura. S-ar putea la un moment crema sa capete un aspect taiat. Se poate intampla in special atunci cand lucram fara galbenusuri. Nu va ingrijorati, tot ce trebuie sa faceti este sa mixati in continuare cu rabdare (~ 5 min) si crema se va repara singura. Asamblare. Scoatem blatul din forma, il taiem pe doua, apoi punem o jumatate din el inapoi in tava. Deasupra punem aproape toata crema si o nivelam. Mai pastram doar vreo 3 linguri asa. Acoperim cu cealalta jumatate de blat, restul de crema, apoi decoram cu fulgii de ciocolata. Acestia pot fi cumparati, sau ii puteti face voi. Este foarte simplu. Dati o ciocolata care a stat la temperatura camerei, pe o razatoarea din aceasta multifunctionala. Si cam asta este tot! Dam la rece o ora - doua apoi scoatem din forma si portionam. Este delicioasa! Sa aveti pofta dragilor! Numai bine!

Comments
  • Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness! 2 года назад
    Intr-o ora ati terminat! Prajitura pt sarbatori cu foi cu nuca si crema de mascarpone cu ness!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Prajitura Congo Reteta de la bunica//Foi din albușuri cu nucă și cremă cu cafea(ness) 7 месяцев назад
    Prajitura Congo Reteta de la bunica//Foi din albușuri cu nucă și cremă cu cafea(ness)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Prăjitură cu nucă și cremă de ness - ingrediente măsurate și cu lingura | Pasiune & Savoare 2 года назад
    Prăjitură cu nucă și cremă de ness - ingrediente măsurate și cu lingura | Pasiune & Savoare
    Опубликовано: 2 года назад
  • Cu 200g de unt faci un platou intreg! Prajitura Krantz cu blat cu nuca si crema fina de vanilie! 1 год назад
    Cu 200g de unt faci un platou intreg! Prajitura Krantz cu blat cu nuca si crema fina de vanilie!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Prajitura-blat cu nuca,crema mascarpone si nuci caramelizate 3 года назад
    Prajitura-blat cu nuca,crema mascarpone si nuci caramelizate
    Опубликовано: 3 года назад
  • Самый ПРОСТОЙ🍰 Ореховый торт, Карамельный крем, Шоколадно-ореховый глазурь | Шеф Паул Константин 2 года назад
    Самый ПРОСТОЙ🍰 Ореховый торт, Карамельный крем, Шоколадно-ореховый глазурь | Шеф Паул Константин
    Опубликовано: 2 года назад
  • Am gasit in sfarsit reteta pentru crema de caramel perfecta! 1 год назад
    Am gasit in sfarsit reteta pentru crema de caramel perfecta!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ореховый торт, простой и очень вкусный крем. 3 года назад
    Ореховый торт, простой и очень вкусный крем.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Cozonac super pufos pentru incepatori! Voi o sa-l faceti pe cozonac, nu cozonacul pe voi! 4 года назад
    Cozonac super pufos pentru incepatori! Voi o sa-l faceti pe cozonac, nu cozonacul pe voi!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Prăjitura Dobos la tavă dreptunghiulară - rețeta autentică ungurească cu 6 foi | Savori Urbane 7 месяцев назад
    Prăjitura Dobos la tavă dreptunghiulară - rețeta autentică ungurească cu 6 foi | Savori Urbane
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Cu doar 400 g de fructe congelate! Rulada Pavlova cu ciocolata, visine, fructe de padure, etc ! 1 год назад
    Cu doar 400 g de fructe congelate! Rulada Pavlova cu ciocolata, visine, fructe de padure, etc !
    Опубликовано: 1 год назад
  • Шикарный медовик со сметаной, за 15 минут. Простой и вкусный рецепт 1 год назад
    Шикарный медовик со сметаной, за 15 минут. Простой и вкусный рецепт
    Опубликовано: 1 год назад
  • Prăjitura KRANTZ | Reghina Cebotari 2 года назад
    Prăjitura KRANTZ | Reghina Cebotari
    Опубликовано: 2 года назад
  • Prăjitura maicii Cipriana cu nucă și bezea din gălbenușuri II Rețete mănăstirești 2 года назад
    Prăjitura maicii Cipriana cu nucă și bezea din gălbenușuri II Rețete mănăstirești
    Опубликовано: 2 года назад
  • Prăjitură cu caramel, nucă și cafea - un desert în straturi, cu o combinație de Top 9 месяцев назад
    Prăjitură cu caramel, nucă și cafea - un desert în straturi, cu o combinație de Top
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Пачка Творога и 20 минут! Целая гора вкуснятина готова! Даже крошки не останется 3 месяца назад
    Пачка Творога и 20 минут! Целая гора вкуснятина готова! Даже крошки не останется
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Кисель из свинины 6 лет назад
    Кисель из свинины
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ПЕСОЧНОЕ ТЕСТО для тарталеток sablé  ПОШАГОВО/ Рассыпчатая основа ДЛЯ ТАРТА Shortcrust dough 2 месяца назад
    ПЕСОЧНОЕ ТЕСТО для тарталеток sablé ПОШАГОВО/ Рассыпчатая основа ДЛЯ ТАРТА Shortcrust dough
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Prajitura Regala cu foi cu nuca , bezea si crema de caramel | ⭐By Adygio 5 лет назад
    Prajitura Regala cu foi cu nuca , bezea si crema de caramel | ⭐By Adygio
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 3 oua, 9 linguri de lapte, 9 linguri de zahar… Foi fragede de prajitura, cu amoniac ! 1 год назад
    3 oua, 9 linguri de lapte, 9 linguri de zahar… Foi fragede de prajitura, cu amoniac !
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5