• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious) скачать в хорошем качестве

Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious) 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Lotus leaf rice (荷叶飯 ) - How to make it at home (absolutely delicious)

Breakfast at a dim sum restaurant often includes an exceptional rice dish that catches my attention- Lotus Leaf Rice. This eye-catching dish comes with a small rice pyramid wrapped in a lotus leaf as an individual portion or a large dome served on the banquet table. A chorus of lotus leaf aroma will hit your nose the moment you unwrap the packet, with a trove of treasure hiding in rice to be uncovered. In this video, I will make the Lotus Leaf rice at home. It will be served during the reunion dinner on Chinese New Year’s eve, with abalone included making it an auspicious dish for the special occasion. Let’s kick things off right away. ======================================= Recipe: (Please download the recipe and read the full details at https://tasteasianfood.com/lotus-leaf... ) Main ingredients (A) 3 dried lotus leaves 300g long grain rice (about one large cup) Other ingredients (B) 3 tbsp of vegetable oil 1 tbsp chopped garlic 3 tbsp dried shrimp 2 Chinese sausages 6 dried shiitake mushrooms 3 tbsp gai lan stem, cut into small dice 1 egg 1 small can abalone* 1 tbsp light soy sauce 1/4 tsp ground white pepper 1 tbsp Shaoxing wine 1/4 tsp salt Marinate the chicken (C) 150g chicken thigh meat 1/4 tsp salt 2 tsp light soy sauce 3 tsp oyster soy sauce 1/4 ground white pepper 1/2 tsp cornstarch Method: Prepare the lotus leaves: Fill a large basin with water that can fit the leaves. Then, soak the dried lotus leaves to rehydrate them fully. It will take at least an hour. Blanch the rehydrate leaves for five minutes until they are softened fully. Clean them with a damp cloth to remove any dirt. Trim away the excess if required. Prepare the ingredients: Blanch the Chinese sausage in boiling water for one minute. Remove the casing, then cut the sausages into small dice. Marinate the chicken with salt, light soy sauce, oyster sauce, ground white pepper, and cornstarch for half an hour. Soak the dried shitake mushroom until soft. Remove the stem, and cut the mushroom cap into small dice. Clean the dried shrimp with water, then soak it for half an hour to rehydrate it. Drain. Pour one beaten egg into the wok with some oil and immediately spread it thinly. Cut the thin omelet into small pieces with the wok spatula. Remove the abalone from the can. Keep the gravy to cook the rice. Cook the rice: Measure one full cup of rice. Wash the rice and drain. Add water to the abalone gravy to make up 1.25 cups of liquid. Pour the water/gravy into the drained rice and cook in the rice cooker. After the rice is cooked, let it rest and cool, then fluff the rice. Stir-fry the rice: Saute the chopped garlic, Chinese sausage, and dried shrimp until aromatic. Include the mushrooms and gai lan. Season with salt, light soy sauce, ground white pepper, and some Shaoxing wine. Stir-fry the chicken thigh meat with some oil until it turns slightly brown. Stir fry the rice in a clean wok with some oil until fragrant. Return the stir-fried ingredients to the wok. Turn the heat to high and stir-fry with the rice until it starts to turn fragrant. Wrap the rice: Place the leaf with the tip of the stem pointing down in a shallow bowl. Arrange the abalone and the egg pieces at the bottom-most part of the leaf packet. Add the fried rice into the leaf packet. Fold the leaf inwards like making an envelope. Revert the packet so that the tip of the stem is facing upward. Steam for twenty minutes over medium heat. Cut off the top of the leaf to expose the rice, then garnish it with thinly sliced scallion and red chili to serve. Note: *One can of abalone contains 4 abalones. Keep the gravy as part of the liquid to cook the rice. #LotusLeafRice #荷叶飯 ======================================= Website: https://tasteasianfood.com/   / tasteofasianfood     / kwankapang     / kwankapang     / kwankapang  

Comments
  • 『八宝荷叶饭』8 Treasure Lotus Leaf Rice 1 год назад
    『八宝荷叶饭』8 Treasure Lotus Leaf Rice
    Опубликовано: 1 год назад
  • Обязательно попробуйте куриный клейкий рис в листьях лотоса (простой рецепт димсамов своими рукам... 5 лет назад
    Обязательно попробуйте куриный клейкий рис в листьях лотоса (простой рецепт димсамов своими рукам...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Голубцы – как приготовить лучшие китайские голубцы (обновлено) 3 года назад
    Голубцы – как приготовить лучшие китайские голубцы (обновлено)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Tempura batter recipe- How to make amazing tempura at home 4 года назад
    Tempura batter recipe- How to make amazing tempura at home
    Опубликовано: 4 года назад
  • Искусство приготовления димсамов — рецепт лепёшек из липкого риса и листьев лотоса 2 года назад
    Искусство приготовления димсамов — рецепт лепёшек из липкого риса и листьев лотоса
    Опубликовано: 2 года назад
  • Ло Май Гай уровня димсам, дома (糯米鸡) 3 года назад
    Ло Май Гай уровня димсам, дома (糯米鸡)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Остро-кислый суп 酸辣湯 – Как приготовить за 4 простых шага 7 лет назад
    Остро-кислый суп 酸辣湯 – Как приготовить за 4 простых шага
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Рецепт пирожков с карри, которые понравятся вашей семье | Хрустящие и слоистые! 3 недели назад
    Рецепт пирожков с карри, которые понравятся вашей семье | Хрустящие и слоистые!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 【 JenChua 下厨 107 】古早味荷叶饭,口感软松而鲜香,荷叶的清香, 超级好吃!Lotus Leaf Rice Soft & fragrant. 1 год назад
    【 JenChua 下厨 107 】古早味荷叶饭,口感软松而鲜香,荷叶的清香, 超级好吃!Lotus Leaf Rice Soft & fragrant.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 生炒糯米饭,从生米炒成熟饭,最家常的做法,米油水间的绝妙平衡 4 года назад
    生炒糯米饭,从生米炒成熟饭,最家常的做法,米油水间的绝妙平衡
    Опубликовано: 4 года назад
  • Lotus Leaf Rice 荷叶饭出炉 吃到一粒米不剩还要加饭要我上哪找 | Mr. Hong Kitchen 1 год назад
    Lotus Leaf Rice 荷叶饭出炉 吃到一粒米不剩还要加饭要我上哪找 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 1 год назад
  • УЛИЧНАЯ ЕДА ДОМА: Блины с устрицами в стиле Чаочжоу 2 года назад
    УЛИЧНАЯ ЕДА ДОМА: Блины с устрицами в стиле Чаочжоу
    Опубликовано: 2 года назад
  • 荷叶饭 | 荷叶清香 | 口感松软 | 详细做法 Lotus Leaf Rice | Soft & fragrant | Detailed Recipe | Yan’s Kitchen 燕厨房 4 года назад
    荷叶饭 | 荷叶清香 | 口感松软 | 详细做法 Lotus Leaf Rice | Soft & fragrant | Detailed Recipe | Yan’s Kitchen 燕厨房
    Опубликовано: 4 года назад
  • Lotus Leaf Rice - 荷叶饭 4 года назад
    Lotus Leaf Rice - 荷叶饭
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 2 недели назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Steamed Glutinous Rice With Chicken 糯米鸡 5 лет назад
    Steamed Glutinous Rice With Chicken 糯米鸡
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок! 2 года назад
    Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить ароматный клейкий рис (жареный рис с консервированным мясом) в рисоварке • Instan... 4 года назад
    Как приготовить ароматный клейкий рис (жареный рис с консервированным мясом) в рисоварке • Instan...
    Опубликовано: 4 года назад
  • Всем, кто пробовал, понравилось! Курица с рисом и кунжутным маслом в одной кастрюле. Рецепт китай... 5 лет назад
    Всем, кто пробовал, понравилось! Курица с рисом и кунжутным маслом в одной кастрюле. Рецепт китай...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Lo Mai Gai - 糯米雞 | Rice In Lotus Leaf 4 года назад
    Lo Mai Gai - 糯米雞 | Rice In Lotus Leaf
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5