У нас вы можете посмотреть бесплатно 为大家准备的佳节特别菜单 炭烧啦啦煲 LaLa Pot 这道很适合一家大小在户外用餐 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
目前很流行吃这个啦啦煲 有的地方都要等好久人也多 我就在想不如在家自己搞一搞 感觉还不错的 希望大家会喜欢 • 鸡肉料理 Chicken Recipe • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe • 汤类 Soup • 猪肉料理 Pork Recipe • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe • 点心/小吃 • 海鲜料理 Seafood Recipe • 蛋类料理 Egg Recipe Ingredients (Diana Aw) 1. Lala 2. Pork belly slices 3. Abalone slices 4. Ginger slices, cut thicker 5. Garlic slices 6. Chilli padi few pieces 7. Fragrant oil 8. Green spring onion Seasoning 1. Shaoxing wine 1/2 bowl 2. Pepper little 3. Salt little 4. MSG little Method 1. Setup charcoal and heat up the claypot 2. Add in fragrant oil followed by ginger, garlic and chilli padi. Stir fry till aromatic. 3. Add in Lala and stir fry till aromatic. Then add in Shaoxing wine and bring to boil. Add water and bring to boil. 4. Add salt and pepper and mix. Taste testing. Once boil, add in abalone and bring to boil. Add MSG and mix well 5. Add in pork belly and bring to boil. Add green spring onion. 6. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / chefhong.mhk #lala #claypot #啦啦煲 #Seafood #chefhong #mrhongkitchen