У нас вы можете посмотреть бесплатно red wine sauce / Demi-Glace - from chicken leftovers или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Simplified fine dining recipe for home cooking like pro chef. I used all what's left after deboning whole BIO chicken.The video How to debone whole chicken is here • how to debone chicken The most important ingredient for good sauce is the TIME and passion. You get the taste of roasting, sweet and sour palette from red wine, uplifting taste of vegetables , all of this boosted by reducing and rounded with butter. This sauce is absolute hero for so many dishes. In this video you will learn the most important steps how to make red wine sauce using leftovers from deboning the chicken.